Κυριακή, 13 Ιανουαρίου 2013

Σ' εσένα το λέω, ναι σ' εσένα Πατρινέ επαναστάτη του καναπέ και του πληκτρολογίουΦαίνεται πως εδώ στην Πάτρα κανείς δεν αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα.
Όλοι συμφωνούν με τα ετσιθελικά χαράτσια (αντισυνταγματικά τα περισσότερα) και όλοι είχαν το λιγότερο την άνεση να τρέξουν να εξοφλήσουν αδιαμαρτύρητα τα τέλη κυκλοφορίας.

Δεν εξηγείται διαφορετικά το ότι σήμερα έλαμψαν δια της απουσίας τους οι Πατρινοί από την συγκέντρωση που υπήρχε για την αντίσταση μας απέναντι στα χαράτσια και τα τέλη κυκλοφορίας της κυβέρνησης - Τρόικας, στην αίθουσα του Εμπορικού Συλλόγου για όλη την Δυτική Ελλάδα.
Όσοι έχουν προβλήματα και επιμένουν να αντιστέκονται στην ληστρική επιδρομή της κυβέρνησης με τα ετσιθελικά της χαράτσια έδωσαν σήμερα το παρών, από τον Πύργο, Αγρίνιο, Μεσολόγγι, Λευκάδα, Ναύπακτο.
Οι Πατρινοί όμως για άλλη μια φορά απόντες. Οι Πατρινοί διαπρέπουν στην επανάσταση του καναπέ και του πληκτρολογίου. Σε λίγο όμως δεν θα έχετε ούτε καναπέ, ούτε πληκτρολόγιο θα τα ξεπουλήσετε και αυτά για να πληρώσετε σαν σύγχρονοι ραγιάδες τα ετσιθελικά χαράτσια της κυβέρνησης.
Μα τότε μην περιμένετε να βρεθεί κανείς αλληλέγγυος γιατί πρώτοι εσείς με την απραξία σας επιβραβεύετε την κυβέρνηση και την Τρόικα να συνεχίζει την ληστρική της επιδρομή διαλύοντας κάθε σπιτικό.
Και δεν έχετε το δικαίωμα να μιλάτε πλέον γιατί ελέω της δικής σας απραξίας και του δικού σας ωχαδερφισμού καταδικάζεται στην εξαθλίωση και όλους εμάς που τολμούμε να διεκδικούμε αυτά που δικαιούμαστε.
Η δική σας αθλιότητα και δειλία καταδικάζει εμένα, τα παιδιά μου και τα εγγόνια μου σ’ ένα αβέβαιο και σκοτεινό αύριο, τόσο σκοτεινό όσο και τα προσωπεία τα δικά σας και των επιβητόρων σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου