Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2013

Και αν υπάρχει παρακράτηση κυριότητας τι θα κάνεις ρε αρ..μίδι ; θα τους κλάσεις τα…..;Την πλήρη και απόλυτη εφαρμογή του νέου ..γερμανικού νόμου προκρίνει ο Υπουργός γερμανικών εισπράξεων Στουρνάρας που βλέπει πλέον υστέρηση εσόδων και στο ποσό που είχε προβλεφθεί να εισπραχθεί από τα τέλη κυκλοφορίας.
Με εντολή του η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων έχει ξεκινήσει από το πρωί το έργο της διασταύρωσης στοιχείων, προκειμένου να διακριβωθεί ποιοι δεν πλήρωσαν τα τέλη ….κυοφορίας....
Η υστέρηση εσόδων, σε όλα τα επίπεδα. έχει δημιουργήσει κλίμα πανικού στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης γιατί θα τους βάλουν τις φωνές οι τροικανοί.
Το χαϊδεμένο παιδί της Μερκελ  έχει ζητήσει να σταλούν άμεσα τα στοιχεία στις Εφορίες προκειμένου να ληφθούν μέτρα διοικητικού χαρακτήρα. Αρχικά, οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων που δεν έχουν καταβάλει τα τέλη κυκλοφορίας θα λαμβάνουν έγγραφη προειδοποίηση από τις ΔΟΥ και αν δεν συμμορφωθούν θα ακολουθούν διαδικασίες εξπρές για την κατάσχεση του αυτοκινήτου και των ιδιοκτήτων στο ..Άουσβιτς..
Ζήτησε επίσης από τον Δένδια να ξεκινήσουν και εκτεταμένοι έλεγχοι από την Αστυνομία στους δρόμους. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι δεν έχουν πληρωθεί τα τέλη κυκλοφορίας, θα αφαιρείται η άδεια κυκλοφορίας και το δίπλωμα. Τα ακραία αυτά μέτρα  Όμως αναμένεται να προκαλέσουν μεγάλες αντιδράσεις και μία γενικευμένη στάση πληρωμών από τους εξαθλιωμένους πολίτες.ιχνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου