Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2013

ΑΥΤΟΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ …ΛΥΝΤΣΑΡΙΣΜΑ. Πήγε για να συνεννοηθεί … τι θα δώσει στους τούρκους

Βγείτε να πανηγυρίσετε. Θα …φάμε με χρυσά κουτάλια, αλλά για καλό και για κακό …ψάξτε στους …κάδους για τίποτα φαγώσιμο.Πριν στεγνώσει το μελάνι από το ποστ Οι Καταριανοί τον έστειλαν για αρχική …διαβούλευση στον… Ερντογάν οπου αναφερόμαστε στα τεκταινόμενα της επίσκεψης του προδότη στο Κατάρ έρχεται η επιβεβαίωση από γνωστό νεοδημοκρατικο σαΐτ που πανηγυρίζει για ..την επιτυχία αναφέροντας…..

Το Κατάρ ανακοίνωσε σήμερα, την πρώτη ημέρα επίσκεψης του Α.Σαμαρά στην χώρα του Κόλπου, ότι θα επενδύσει κεφάλαια ύψους 1 δισ. ευρώ σε ελληνικές εταιρείες, τα οποία θα χρησιμεύσουν για την ανάκαμψη της Ελλάδας από την κρίση.

Όπως μεταδίδει το Reuters, η συμφωνία επετεύχθη κατόπιν συνομιλιών με τον Αντώνη Σαμαρά, τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πανο Παναγιωτόπουλο και τον υπουργό Ανάπτυξης, καθώς και μία ομάδα επιχειρηματιών.
Ο πρωθυπουργός του Κατάρ, Hamad binJassim al-Thani, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ότι η χώρα είναι έτοιμη να τοποθετήσει ένα δισ. ευρώ σε ένα ταμείο που θα επενδύει σε ελληνικές μεσαίες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, με την προϋπόθεση όμως ότι και η Ελλάδα θα τοποθετήσει ανάλογου ύψους ποσό στο ταμείο.
Δήλωσε επίσης ότι ακόμη δεν έχει αποφασιστεί χρονοδιάγραμμα, αλλά το Κατάρ θα στείλει αντιπροσωπεία στην Ελλάδα τον επόμενο μήνα για να συζητήσει τις λεπτομέρειες του σχεδίου με τις ελληνικές αρχές.
Υπογράφηκαν επίσης τρία Μνημόνια συνεννόησης για…. τους τομείς πολιτισμού και αθλητισμού και ανάπτυξης.
ΑΥΤΟΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ …ΛΥΝΤΣΑΡΙΣΜΑ.
Πήγε για να συνεννοηθεί … τι θα δώσει στους τούρκους
 ixnos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου