Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2013

Μάθανε πως … ξεπουλιόμαστε πλάκωσε και ο επίτροπος Χαν

Πάτρα: Κλείδωσε το πρόγραμμα της επίσκεψης του Eυρωπαίου Eπιτρόπου Γιοχάνες Χαν - Βλέπει φορείς, πάει λιμάνι - Φωτογραφία 1



Μάθανε πως … ξεπουλιόμαστε πλάκωσε και ο επίτροπος Χαν.


Την προσεχή Πέμπτη λοιπόν ο ευρωπαίος επίτροπος Γιοχάννες Χαν ξεκινάει έναν κύκλο επισκέψεων και στις 13 περιφέρειες της Ελλάδας εγκαινιάζοντας τον από την Πάτρα.

Θα έρθει και θα μιλήσει λέει κυρίως για την στρατηγική έξυπνης εξειδίκευσης στην περιφερειακή καινοτομία. Και βέβαια θα μιλήσει για έξυπνη στρατηγική αφού βάση αυτής υποδούλωσαν μια ολόκληρη χώρα. Αυτή την  έξυπνη στρατηγική τους σέρβιραν και έφαγαν τα δικά μας πολιτικά υστερόβουλα ανεγκέφαλα πολιτικά εκτρώματα που πρώτα υποδούλωσαν την Ελλάδα μας και όλους εμάς και τώρα άρχισαν να ξεπουλάνε όσο όσο.

Ο επίτροπος Χαν επέλεξε να βρίσκετε στην πόλη μας, την Πάτρα, την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013. Οφείλουμε λοιπόν όλοι να του δείξουμε την «αγάπη» μας και να τον καλωσορίσουμε όπως του πρέπει στην έδρα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Η ίδια η Περιφέρεια και η υπόλοιποι παρατρεχάμενοι μέχρι και σήμερα δεν δίνουν καμία διάσταση στο γεγονός και θέλουν να περάσει αθόρυβα αυτή η επίσκεψη. Για ποιον λόγο άραγε; Μήπως κρύβονται και κρίνονται πολλά απ’ αυτές τις επισκέψεις;
Άλλωστε το ίδιο σκηνικό το ξαναζήσαμε και με την επίσκεψη Φούχτελ που επίσης πέρασε στα ψιλά για να μην γίνει ευρέως γνωστή, που τον έτρεχαν από την Αχαΐα Κλάους στο Δημαρχείο στα κρυφά μη τυχόν και τον πάρει είδηση ο κόσμος. Εκτός πια και αν δεν τους διακατέχει κάποια μυστικοπάθεια αλλά έχουν κάποιου είδους «αλλεργία» στους Έλληνες οι Επίτροποι.

Τον επίτροπο θα τον υποδεχθεί ο Περιφερειάρχης Κατσιφάρας  στις 11:30 το πρωί την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Porto Rio όπου θα γίνει και η συνάντηση και ομιλία του επιτρόπου.

Υποχρέωση και καθήκον όλων μας είναι να σηκωθούμε για λίγο από την βολή του καναπέ μας και να υποδεχθούμε όλοι μαζί τον επίτροπο Χαν εκφράζοντας του την αμέριστη ευγνωμοσύνη μας για την σημερινή μας κατάντια.

Όσοι δεν μπορούν να κάνουν ούτε αυτό το ελάχιστο ας μείνουν καθιστοί στον καναπέ τους και σε λίγο καιρό θα τους χτυπούν την πόρτα (ρεύμα δεν θα υπάρχει για κουδούνι, θα είναι κομμένο) για να τους πάρουν τον καναπέ και αυτούς μαζί καθιστούς επάνω.

Ήρθε πραγματικά η ώρα να ξεκολλήσουμε από πάνω μας τις βδέλλες που ρουφάνε το αίμα το δικό μας και των παιδιών μας, και να τους στείλουμε εκεί που τους πρέπει, στον αγύριστο.



Τζάμπα και άδικα θα φάνε εμάς και τα παιδιά μας, ρε γαμώτο !!!


  
Αποστολος Ζερβας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου