Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2013

Ξεχάσατε την πουτάνα λεσβία της οδού Αλκαμένους.


Ποια είναι τα ονόματα τους ρε παλιομαλάκες γιατί τέτοιες δηλώσεις μπορούν να κάνουν όλοι. Είναι ένας μεγάλος δήμαρχος ένας μεγάλος πολιτικός, και ένας πρώην πρωθυπουργός .Σημασία έχει ότι 50.000 κλεφτοελληνες ρήμαξαν την χώρα και έχουν πλήρη ασυλία επειδή τα μοιράστηκαν με ότι ποιο βρώμικο έχει βγάλει η χώρα τα τελευταία πενήντα χρόνια. Το πολιτικό κογκρέσο. Από την άκρα αριστερά, μέχρι την άκρα δεξιά είναι όλοι στο κόλπο. Εάν ξυπνούσε ο μαλάκας ο Έλληνας θα εκτελούσε όλους όσους έχουν θεσμικές σχέσεις, με συνοπτικές διαδικασίες αλλά 400 χρόνια ραγιαδισμού Γιατροί, δήμαρχοι, Γενικοί Γραμματείς υπουργείων, Περιφερειάρχες, Δημοσιογράφοι, μεγαλομέτοχοι στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ

Ονόματα υπεράνω υποψίας περιλαμβάνονται στη γνωστή πλέον και ως «λίστα Νικολούδη» και αφορά 335 περιπτώσεις που ο έλεγχος του Πόθεν Εσχες έδειξε μαύρο χρήμα και φοροδιαφυγή.
Τα στοιχεία προέκυψαν μετά από εξονυχιστικούς ελέγχους που έκανε η Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες και τα οποία ήδη ο επικεφαλής της Αρχής και αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Παναγιώτης Νικολούδης έχει προωθήσει ήδη τον σχετικό κατάλογο στις Αρχές.
Τον κατάλογο αποκάλυψε το Εθνος της Κυριακής και αποτυπώνει τον χάρτη της διαφθοράς στην Ελλάδα καθώς περιλαμβάνονται 335 πρόσωπα και είναι:
γενικοί και ειδικοί γραμματείς
δημοτικές αρχές
εισηγητές επενδυτικών σχεδίων
επιβλέποντες μηχανικοί
μέλη Αρχών και Επιτροπών
περιφερειάρχες
Ιατροί διευθυντές ΕΣΥ
Δημοσιογράφοι
Πρόεδροι και στελέχη ΝΠΔΔ/ΝΠΙΔ
Σωφρονιστικοί υπάλληλοι
Μέτοχοι και εταίροι ΜΜΕ κλπ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Εθνους στη λίστα περιλαμβάνονται ονόματα που καίνε και προωπα υπεράνω πάσης υποψίας:
Δημοσιογράφος, συνεργάτης του πρακτορείου Reuters που δεν εργάζεται σε ελληνικό ΜΜΕ και συνυπογράφει συχνά άρθρα για τη διαφάνεια!
Επικεφαλής ασφαλιστικού οργανισμού
Δημοσιογράφος της πρωινής ζώνης της κρατικής τηλεόρασης με έντονα αριστερό προφίλ
Διευθυντικό στέλεχος εφημερίδας ιδιαίτερα μικρής κυκλοφορίας που σηκώνει σταθερά την αντιμνημονιακή σημαία
Δύο αθλητικοί δημοσιογράφοι
Δύο δημοσιογράφοι τηλεοπτικού σταθμού
Πρώην πρόεδρος ΠΑΕ της βόρειας Ελλάδας και ένας πρόεδρος σε ΠΑΕ της νότιας Ελλάδας
Προβεβελημένος εφοπλιστής που έχει σχέση και με τον τραπεζικό τομέα
Για τα ευρήματα που περιλαμβάνονται στην Εκθεση θα πρέπει τώρα να υπάρξει συνεργασία με τους αρμόδιους δικαστικούς λειτουργούς στο πλαίσιο της καταπολέμησης της διαφθοράς.
Σύμφωνα με πληροφορίες, όσοι περιλαμβάνονται στη λίστα Νικολούδη θα κληθούν να δώσουν έγγραφες εξηγήσεις σχετικά με την περιουσιακή τους κατάσταση, θα ελεγχθούν οι μισθολογικές τους καταστάσεις, οι καταθέσεις τους σε τράπεζες της Ελλάδας και του εξωτερικού, εμβάσματα, κινητή και ακίνητη περιουσία, μετοχές ή ομόλογα, καθώς και η οικονομική κατάσταση συγγενικών τους προσώπων.parapolitika.gr-Ixnos