Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου 2013

Τι ρωτάμε τώρα...- Τι συμβαίνει; Κάθε πρώην σύζυγος νυν έντιμων πολιτικών ανδρών κι ένας λογαριασμός στη λίστα Λαγκάρντ; Κι ευαισθησία να μην μιλάνε δεν υπάρχει; Πλήρωνε μαλάκα Έλληνα!

Ας δεχτούμε ότι η νυν σύζυγος του τηλεβιβλιοπώλη τα έχει ξεκαθαρίσει και δικαστικά με τον τέως σύζυγό της (με την έκδοση δικαστηρίου) τα περιουσιακά της πλούτη! Το αδίκημα της φοροδιαφυγής δεν ισχύει ή τα έχει δηλώσει κανονικά και με τους νόμους του κυρίου Γεωργιάδη;

Ωραία εμείς δεχόμαστε ότι την νυν σύζυγο του υπέρμαχου της διαφάνειας και του ιππότη της κάθαρσης τηλεβιβλιοπώλη και τέως νεοφασίστα, την είχε συνδικαιούχο σε δικό τους λογαριασμό ο πρώην σύζυγός της (ελπίζουμε να το γνώριζε και να μην είχε κάνει απάτη ο τέως).
Όμως, το αδίκημα της φοροδιαφυγής βαρύνει έως το 2002 και την νυν κυρία Γεωργιάδη και τον τέως κύριο Μανωλίδη.
Η δεοντολογία για να συμμετέχεις σε μια επιτροπή που εμπλέκεται και ο άνθρωπος που ήταν σύζυγος της...
σημερινής συζύγου, τι λέει;  
Και ο λαλίστατος νεοφασίστας επί παντώς επιστητού, για το ότι ενασχολείται με οικογενειακές υποθέσεις δεν τον απασχολεί;
Τι ρωτάμε τώρα...Τι συμβαίνει; Κάθε πρώην σύζυγος νυν έντιμων πολιτικών ανδρών κι ένας λογαριασμός στη λίστα Λαγκάρντ; Κι ευαισθησία να μην μιλάνε δεν υπάρχει; Πλήρωνε μαλάκα Έλληνα!
 
 
 sibilla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου