Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2013

Δάνεια-εξπρές για βουλευτές! Τους γαμείς ή δεν τους γαμείς το σπίτι;
Δάνεια-εξπρές για βουλευτές
Οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν εκατομμύρια Ελληνες πολίτες φαίνεται πως αγγίζουν και πολλούς από τους βουλευτές μας, οι οποίοι σπεύδουν να μπαλώσουν "τρύπες" με δάνεια από ένα Ταμείο άγνωστο στον πολύ κόσμο, αλλά ιδιαίτερα διαδεδομένο τον τελευταίο καιρό μεταξύ των 300.
Ο λόγος για το Ταμείο Αλληλοβοήθειας βουλευτών, το οποίο ιδρύθηκε πριν από...
13 χρόνια με στόχο -τότε- να ενισχύονται πρώην βουλευτές που δεν έχουν συμπληρώσει τα χρόνια για τη συνταξιοδότηση, αλλά στην πορεία έφτασε να δίνει δάνεια ακόμα και για... επισκευές αυτοκινήτων.
Είναι ενδεικτικό ότι μόνο από τη Βουλή που προέκυψε από τις εκλογές του περασμένου Ιουνίου περισσότεροι από 35 βουλευτές έχουν αιτηθεί δάνειο για "έκτακτες οικονομικές ανάγκες" και έκαστος έχει ήδη εισπράξει το ποσό των 10.000 ευρώ.
Αλλοι 10-15 έχουν καταθέσει τις σχετικές αιτήσεις για δάνειο και είναι θέμα χρόνου να εγκριθούν κι αυτές.
Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή. Ο ενδιαφερόμενος δεν έχει παρά να παραλάβει και να συμπληρώσει ένα απλό έντυπο, την αίτηση χορήγησης δανείου. Το αίτημα απευθύνεται στον πρόεδρο της Βουλής, μεταφέρεται στη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής και όλα ανεξαιρέτως γίνονται αποδεκτά, αφού ως λόγος αναφέρεται η οικονομική ανάγκη.
 "press-gr"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου