Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2013

Ο βασικός μισθός είναι «πολλά» για τον ξευτίλα Γ. Γ. του υπουργείου Οικονομικών, Γιώργο Μέργο.
"Το μοναδιαίο κόστος εργασίας μειώθηκε στην Ελλάδα, αλλά ο κατώτατος μισθός παραμένει σε υψηλά επίπεδα. Αυτό πρέπει να το προσέξουμε στην ανάπτυξη", ανέφερε χαρακτηριστικά, αφήνοντας άφωνο το ακροατήριο της γενικής συνέλευσης της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών.

Να το προσέξετε! Παίρνουν οι εργαζόμενοι σήμερα πάνω από 500 ευρώ το μήνα; Τι να τα κάνουν; Αφού ούτε ένα λογαριασμό δεν πρόκειται να πληρώσουν με τόσα λίγα. Οπότε θα τους τα πάρετε κι αυτά... Ακούς εκεί. Θέλουν και να δουλεύουν και να πληρώνονται κιόλας... Ε όχι, δεν γίνονται και τα δυο στην Ελλάδα του Μνημονίου. Για την ανάπτυξη... Την ανάπτυξη των Εφοπλιστών, των Βιομηχάνων, των Τραπεζών, των Καναλιών, των Πολιτικών και των Γενικών Γραμματέων βεβαίως – βεβαίως. Τόσα στόματα – καταβόθρες έχουν να θρέψουν οι εργαζόμενοι. Πρέπει να ζήσουν και τα παράσιτα, πώς να το κάνουμε...
Υψηλά επίπεδα ο μισθός, τα 586, 08 €. (Οι κάτω των 25 παίρνουν 510,95). Μικτά έτσι; Για να το λεν αυτό οι Γραμματείς (κι οι Φαρισαίοι;) υποθέτω, θα παίρνουν λιγότερα, πολύ λιγότερα. Η μήπως όχι;

Για πες μας το μισθό σου Γενικέ, να σε λυπηθούμε.
Να κάνουμε έρανο, να σου πάρουμε τυρόπιτα να φας, καημενούλη... Έτσι από περιέργεια, αν παίρνεις περισσότερα, γιατί δεν μένεις εσύ και όσοι πιστεύετε τα ίδια, με 600 ευρώ το μήνα (είδες στο στρογγυλοποιώ και παραπάνω), να δείτε τι εστί βερίκοκο.
Αλλά όταν έχεις χορτάσει εσύ φαΐ, σου φταίει ο πεινασμένος...

Να δεις και σε τι καιρό κάνεις τέτοιες δηλώσεις. Σε καιρό που «ξέχασαν» «λόγω γραφειοκρατίας», να μειώσουν τις συντάξεις των βουλευτών. Το είπε κι ο "μπουμπούνας": Ξεφτίλα να μην έχουν ακριβά αμάξια και να παίρνουν λίγα οι βουλευτές.


Δειτε και διαβάστε αυτό, για να καταλάβετε για τι άθλιο τύπο μιλάμε 

Κοίτα ποιος μιλάει για υψηλούς κατώτατους μισθούς... ο άνθρωπος που παίρνει πάνω από 8 χιλιάδες ευρώ τον μήνα...

 

  ixnos

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου