Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2013

Το διαδικτυακό κόμμα του Blogger Μπέπε Γκρίλο ο μεγάλος νικητής!H ήττα των μνημονιακών ιταλικών πολιτικών κομμάτων είναι συντριπτική!

H ήττα των μνημονιακών ιταλικών πολιτικών κομμάτων είναι συντριπτική! Κεντροαριστερά, νεοφασίστες του Φίνι, κεντρώοι του Καζίνι και ο Μόντι που όλοι πρότειναν προεκλογικά για πρωθυπουργό, παρά την υποστήριξη της Μέρκελ, του διεθνούς τραπεζικού συστήματος και του ΔΝΤ, έπαθαν πανωλεθρία! Το διαδικτυακό κόμμα του Blogger Μπέπε Γκρίλο ο μεγάλος νικητής!

Είναι σχεδόν βέβαιο ότι για να σχηματιστεί η μνημονιακή ιταλική κυβέρνηση Μόντι, κεντροαριστεράς, κέντρου, νεοφασιστών του Φίνι... πρέπει να αγοράσουν αρκετούς βουλευτές η Μέρκελ και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή!
Νικητής το διαδικτυακό κίνημα του μπλόγκερ Μπέπε Γκρίλο. Δεν είναι αριστερό κίνημα, δεν είναι δεξιό κίνημα, δεν μετράει ιδεολογίες από τους αγανακτισμένους στις πλατείες... μιλάει για εντιμότητα, να πετάξουν τις τεχνικές συμβουλές (έτσι λένε στην Ιταλία το μνημόνιο)της Μέρκελ στο καλάθι των αχρήστων, να ξαναστειλουν στους Γερμανούς τον Μόντι που τους επέβαλαν, να στείλουν στο διάολο το πάλει ποτέ ΚΚΙ και σήμερα κεντροαριστερά των τραπεζιτών!
Το κατάφεραν!
Χωρίς αυτούς δεν υπάρχει κυβέρνηση στην Ιταλία!
Sibilla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου