Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2013

Pε πούστη μου που καταντήσαμε! Μέχρις κι ο κηπουρός των κηπουρών εκφράζει άποψη για τη σωτηρία της Ελλάδας! Έλα μ@υνί στον τόπο σου!
Την απογοήτευσή του για την πορεία της χώρας αλλά και την άποψη του ότι η κυβέρνηση είχε την ευκαιρία να διαπραγματευτεί το μνημόνιο 3, εξέφρασε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Δρούτσας σε συνέντευξη που οργάνωσε στις Βρυξέλλες η Σοσιαλιστική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ στο Ευρωκοινοβούλιο, υπογραμμίζοντας ότι η πραγματική εικόνα της κατάστασης στην οποία βρίσκεται η χώρα δεν είναι αυτή που... παρουσιάζουν:

"Η ελληνική κυβέρνηση είχε μια δυνατότητα να διαπραγματευτεί κάποια πράγματα πριν τις εκλογές , αλλά δεν το έκανε.Το μεγάλο ψέμα δεν ήταν το "Λεφτά Υπάρχουν" αλλά η αναδιαπραγμάτευση του χρέους, το ΠΑΣΟΚ δεν άλλαξε τίποτα στην χώρα, όπως δεν αλλάζει και αυτή η κυβέρνηση".

Ο πρώην υπουργός τόνισε επίσης ότι μεγάλη ευθύνη για τα όσα συμβαίνουν έχει το τρίγωνο πολιτικοί- μέσα ενημέρωσης- επιχειρηματίες: "Οι επιχειρηματίες ελέγχουν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και στηρίζουν το πολιτικούς, αυτό το σύστημα καλλιεργείται εδώ και 35 χρόνια, και πλέον αντιμετωπίζεται πολύ δύσκολα".


Από το "press-gr"kai sibilla