Κυριακή, 10 Μαρτίου 2013

Ο Μπαμπάς Φρίξος Δασκαλάκης ήταν μέλος της περιβόητης συμβουλευτικής του Παπαδόπουλου και διορισμένος πρόεδρος της ΓΣΕΕ από το καθεστώς της 21ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ.

Μια … «λιποθυμία» της κυρίας Παρθένη – Δασκαλάκη - Αγγελοπούλου , την πληρώνουμε χρυσάφι.Αποκαλύψεις - σοκ για τις σπατάλες της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων έρχονται στο φως της δημοσιότητας, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News, στελέχη και γενικοί διευθυντές όχι απλά κόστισαν το ελληνικό δημόσιο με τους δυσθεώρητους μισθούς, αλλά χρέωναν ασύδοτα καθ΄όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας και της διεξαγωγής των Αγώνων.

Όπως γράφει η εφημερίδα, ο έλεγχος των πιστωτικών καρτών που χορηγούνταν σε γενικούς διευθυντές, μέλη ΔΣ και άλλους έδειξε πως ο καθένας μπορούσε να χρεώσει την κάρτα του έως 25.00 ευρώ περίπου αναλόγως της θέσης του, ωστόσο όλοι είχαν ξεπεράσει το όριο φτάνοντας ακόμα και τα 51.000 ευρώ!

Παράλληλα, η οργανωτική επιτροπή αποδείχθηκε ότι πλήρωνε νοίκι για μονοκατοικία στην Φιλόθεη που έμενε υψηλόβαθμο στέλεχος το ποσό των 2935 ευρώ το μήνα περά από την αμοιβή του. Παράλληλα, πλήρωσε 4.000 ευρώ το μήνα νοίκι για σπίτι στο Καστρί ενός συμβούλου σε θέματα σχεδίασης και εφαρμογής του προγράμματος ασφάλειας των Ολυμπιακών αγώνων ο οποίος μάλιστα αμείφθηκε με το «ταπεινό» ποσό των 1,3 εκατ. ευρώ.

Η οργανωτική επιτροπή 2004 χρυσοπλήρωνε τα στελέχη της που σημειωτέον τα προσελάμβανε απευθείας χωρίς προκήρυξη. Για του λόγου το αληθές, στελέχη με μισθούς από 31000 ευρώ έως και 117388 ευρώ έπαιρναν επιπλέον χρήματα για διαμονή, διατροφή κινητά τηλεφωνά και μετακίνηση. Τα έξοδα μετακίνησης των εταιρικών αυτοκίνητων στην διάρκεια των ολυμπιακών αγώνων έφτασαν τα 4.668.292 ευρώ.

Δικηγόρος πήρε 132000 ευρώ για να δίνει συμβουλές για ενάμιση χρόνο, ενώ δικηγορικό γραφείο πήρε συνολικά 843.000 ευρώ για την νομική υποστήριξη της διεύθυνσης τελετών έναρξης και λήξης των ολυμπιακών αγώνων συν 180 ευρώ για την κάθε ώρα υπερωρίας.

Μια Ελληνίδα ήρθε από το εξωτερικό που έμενε μόνιμα για να συντονίζει τους λαμπαδηδρόμους με μισθό το μήνα 4200 ευρω, αεροπορικά εισιτήρια για την χώρα που κατοικούσε πριν προσληφθεί και άλλες 4000 ευρώ για την κάλυψη βασικών αναγκών διαβίωσης στη χώρα μας. Η ερεύνα της επιτροπής έδειξε ότι ήταν μόνιμος κάτοικος Καλλιθέας.

Θυμόσαστε την περιβόητη λιποθυμία …στα …χέρια του Αγγελόπουλου κατά την διάρκεια μιας θείας λειτουργίας στο Φανάρι της Κωνσταντινούπολης ; Αυτή πληρώνουμε και θα πληρώνουμε για πολλά χρόνια.
Ο Μπαμπάς Φρίξος Δασκαλάκης  ήταν μέλος της περιβόητης συμβουλευτικής του Παπαδόπουλου και διορισμένος πρόεδρος της ΓΣΕΕ από το καθεστώς της  21ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ.

Δείτε εδω όλο το ιστορικό της εν λόγω κυρίας που μας φέσωσε δια..παντός.  Πάντως οπως μπορείτε να δείτε εδώ στο Φτώχεια το …καραβάκι της το έχει πάντως δηλώσει στις νήσους Καυμαν .Δεν είναι κορόιδο να πληρώνει και φόρους. Δείτε και εδώ για τι ...βαρκούλα μιλάμε. 

 

 

ιχνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου