Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2013

Την στιγμή που τα παιδιά είναι ακόμη …ζεστά, κάποιοι άθλιοι που θέλουν κυριολεκτικά κρεμάλα εμφάνισαν στην κοινή γνώμη τους δύο νεκρούς φοιτητές ως μπεκρήδες και επιπόλαιους. Διαβάστε ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ: "Να μωρέ, φάγανε ήπιανε κρασάκι και έβαλαν τη ψησταριά στο δωμάτιο!" Γ. ΠΟΛΙΤΗΣ: "Κρίμα να χάσουν τη ζωή τους από επιπολαιότητα μορφωμένα παιδιά!!!"

Υπαίτιος και ηθικός αυτουργός στον φόνο ποιος είναι; Ποιος μας γύρισε πενήντα χρόνια πίσω;

Τραγωδία το απόγευμα της Πέμπτης στη Λάρισα, στη συνοικία της Φιλιππούπολης, με θύματα πέντε φοιτητές, από τους οποίους οι δύο είναι νεκροί και οι τρεις νοσηλεύονται σε κωματώδη κατάσταση.
Οι νέοι ήταν σπουδαστές του ΤΕΙ και οι δύο από αυτούς (ο ένας από την Χαλκίδα) νοίκιαζαν το συγκεκριμένο σπίτι, ενώ οι υπόλοιποι τρεις βρίσκονταν σε επίσκεψη.
Τα πέντε νεαρά άτομα βρίσκονταν σε σπίτι σε κεντρικό σημείο της Λάρισας και είχαν ανάψει μία αυτοσχέδια εστία -«σαν ψησταριά» ή μαγκάλι, όπως έλεγαν αυτόπτες μάρτυρες- προκειμένου να ζεσταθούν.

Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα, μια φίλη τους πήγε στο σπίτι, προκειμένου να τους επισκεφθεί, αλλά, αν και χτυπούσε επίμονα το κουδούνι, δεν άνοιγαν. Τελικά, όταν η πόρτα άνοιξε με το κλειδί της σπιτονοικοκυράς, αντίκρισαν μέσα τους πέντε αναίσθητους νεαρούς, οι δύο εκ των οποίων ήταν ήδη νεκροί, όπως διαπιστώθηκε. Οι υπόλοιποι τρεις μεταφέρθηκαν και νοσηλεύονται οι δύο σε κωματώδη και ο ένας σε ημικωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο της Λάρισας.
Η σπιτονοικοκυρά των φοιτητών στη Λάρισα, που έφυγαν από τη ζωή με τραγικό τρόπο, μίλησε στον Antenna, επιβεβαιώνοντας ότι δεν είχαν χρήματα για να βάλουν πετρέλαιο. 
"Φέτος, τι θα γίνει παιδιά, θα πάρουμε πετρέλαιο, τα ρώτησα. Κανόνισε για σένα, εμείς δεν παίρνουμε, αν έχει πολύ κρύο θα δούμε, μου απάντησαν", είπε η ιδιοκτήτρια του σπιτιού που ....
νοίκιαζαν οι φοιτητές, δύο από τους οποίους είναι πια νεκροί και τρεις χαροπαλεύουν στη ΜΕΘ. 


http://www.youtube.com/watch?v=ceySHyNyArI&feature=player_embedded

Την στιγμή που τα παιδιά είναι ακόμη …ζεστά,  κάποιοι άθλιοι που θέλουν κυριολεκτικά κρεμάλα εμφάνισαν στην κοινή γνώμη τους δύο νεκρούς φοιτητές ως μπεκρήδες και επιπόλαιους. Διαβάστε

ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ: "Να μωρέ, φάγανε ήπιανε κρασάκι και έβαλαν τη ψησταριά στο δωμάτιο!"

Γ. ΠΟΛΙΤΗΣ: "Κρίμα να χάσουν τη ζωή τους από επιπολαιότητα μορφωμένα παιδιά!!!"


 ΑποIxnos

1 σχόλιο:

  1. Τι σχόλια να κάνεις τώρα απέναντι στα πληρωμένα αυτά κτήνη ; μετα θα φωνάζουν και θα κραυγάζουν για ...τρομοκράτες αν τους χώσουν τίποτα γιαούρτια στο δρόμο....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή