Κυριακή, 17 Μαρτίου 2013

Πως περιήλθε εις τας χείρας του….. καταγγέλλοντος Ζωγραφάκη η περιουσία του…. καταγγελλόμενου Καρούζου;


Πρόσφατα κλιμάκιο του ΣΔΟΕ έκανε έφοδο στα εγκαταλειμμένα γραφεία του ομίλου στη Γλυφάδα που ΑΓΝΩΣΤΟ πως βρίσκονται πλέον στα χέρια του Γιώργου Ζωγραφάκη.
Πριν από λίγες ημέρες εντοπίστηκε εικονικό τιμολόγιο ύψους 10.560.000 ευρώ που είχε εκδοθεί από τον όμιλο. Σύμφωνα με δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας, το τιμολόγιο αφορούσε την εταιρία Ξηροπόταμος Τεχνική Εμπορική Επενδύσεων Ακινήτων Α.Ε, ιδιοκτήτρια οικοπέδου στο Ηράκλειο Κρήτης.
Το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος επέβαλε στον κρατούμενο επιχειρηματία πρόστιμο ισόποσο του τιμολογίου ύψους 10.560.000, όπως προβλέπεται για περιπτώσεις εικονικών παραστατικών.
Το συγκεκριμένο οικόπεδο αγοράστηκε από συνταξιούχο φίλο του Καρούζου έναντι 8.600.000 ευρώ και μία εβδομάδα μετά ο ίδιος ο Καρούζος το αγόρασε από τον φίλο του εξασφαλίζοντας υπερδιπλάσιο τραπεζικό δανεισμό που άγγιξε τα 22.000.000 ευρώ!
Μέχρι εδώ όλα καλά ,αλλά δεν μας λένε πως έχει περιέλθει και αυτό μαζί με άλλη περιουσία του ΚΑΡΟΥΖΟΥ στα χέρια του ΖΩΓΡΑΦΑΚΗ ο όποιος έσπευσε να ενημερώσει πασα ενδιαφερόμενο ότι είναι... πλέον δικό του;
Μηπως μπορει να μας πει ….με ποίων το χρήμα κάνει αγορές; Υπάρχουν πίσω από τον καταγγέλλοντα πολιτικά πρόσωπα που έσπευσαν μετά τον εγκλεισμό του ΚΑΡΟΥΖΟΥ στην φυλακή να αρπάξουν αντί πινακίου φακής την τεράστιας αξίας περιουσία του ;

Λιβανός, Ζωγραφάκης, Καρούζος: ήταν μέχρι πριν λίγο καιρό στενοί συνεργάτες. Και ξαφνικά έγιναν εχθροί και ανάμεσά τους ξέσπασε πραγματικός πόλεμος!

Ποιοι είναι ο κτηματομεσίτης και ο κατασκευαστής που καταγγέλουν

Συνέταιρος Καρούζου: «Έστησαν ΤΟ ΚΟΛΠΟ. Ξέπλεναν τις μίζες υπουργών καιζημίωναν το Δημόσιο»!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου