Τρίτη, 5 Μαρτίου 2013

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ & ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΕΔ& ΣΑ


Αγαπητέ Έλληνα και Αγαπητή Ελληνίδα,
Τα εν ενεργεία και αποστρατεία στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων &Σωμάτων Ασφαλείας  κλίνουν  ευλαβικά το γόνυ στις Πολεμικές Σημαίες και τους....
Ηρωικούς Νεκρούς  πολεμικής και ειρηνικής περιόδου.
Θεωρούμε ότι οι Κυβερνήσεις των Μνημονίων οδηγούν τη Χώρα στη διάλυση και την Εθνική καταστροφή. Πιστοί στις  εντολές της τρόικας φτωχοποιούν και εξαθλιώνουν τους Έλληνες, και προετοιμάζουν το δρόμο για την άνευ όρων παράδοση της Ελλάδας στις ληστρικές ορέξεις του κάθε ξένου και ντόπιου κοτζαμπάση.
Η Εθνική  Άμυνα και Ασφάλεια στοχοποιούνται...
και τα Στελέχη των ΕΔ & ΣΑ περιφρονούνται οδηγούμενα μεθοδευμένα στην πλήρη οικονομική και ηθική εξαθλίωση.
Το Σύνταγμα καθημερινά καταλύεται και η Δημοκρατία συστηματικά περιφρονείται με την ψήφιση  ,καθ’υπαγόρευση της  τρόικας και των εδώ εκπροσώπων της, πληθώρας αντισυνταγματικών νόμων από τη  βουλή. 
Το πολιτικό σύστημα και οι βολεμένοι εκπρόσωποί του ζητούν συνεχώς από τους Έλληνες περισσότερες θυσίες ενώ οι ίδιοι ζουν πολυτελώς χωρίς να εννοούν να μειώσουν κανένα από τα προνόμιά τους.
      Για  την ανατροπή όλων  αυτών 
Διαμαρτυρόμαστε έντονα και σε  καλούμε να ενώσεις τη φωνή σου με τη φωνή  των εν ενεργεία και αποστρατεία Στελεχών των ΕΔ & ΣΑ .
Ως εδώ η Εθνική ταπείνωση και η διάλυση της Χώρας .
Λέμε ΟΧΙ στην οικονομική εξαθλίωση και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την δίκαιη και χωρίς διακρίσεις, έναντι των υπολοίπων Ελλήνων, αντιμετώπιση των στελεχών των ΕΔ & ΣΑ.
Ζητάμε να  εφαρμόζεται το Σύνταγμα και να επανέλθει η Δημοκρατία στη χώρα που την γέννησε.
Οι θυσίες να ξεκινήσουν ΕΔΩ και ΤΩΡΑ από πάνω προς τα κάτω και οι πολιτικοί να δώσουν πρώτοι το παράδειγμα.
Εμείς Υποσχόμαστε:
«Την Πατρίδα ουκ ελλάσσω παραδώσω»


ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΔΡΑΣΕΩΝ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΣΤΕΛΕΧΩΝ Ε.Δ & ΣΑ

Κωσταράκος: "Απαγορεύεται αυστηρά η στολή στη διαδήλωση". Διαβάστε το σήμα του


Η “κόντρα” του Α/ΓΕΕΘΑ με τους στρατιωτικούς του ΣΥΣΜΕΔ κορυφώνεται εν΄ όψει της συγκέντρωσης του Σαββάτου. Με σήμα του ο Α/ΓΕΕΘΑ κάνει σαφές ότι η.....
παρουσία στρατιωτικών με στολή στην συγκέντρωση απαγορεύεται αυστηρά.

Και αφού απαγορεύει τη στολή στη διαδήλωση καλεί τα στελέχη να υποβάλουν προτάσεις-παράπονα και αιτήματα “έχοντας το θάρρος της γνώμης τους... και διατηρώντας την αξιοπρέπεια που αρμόζει στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.

Τι θα κάνουν οι στρατιωτικοί; Είναι απολύτως βέβαιο ότι θα υπάρξει μεγάλος αριθμός στρατιωτικών οι οποίοι θα επιμείνουν να κατέβουν στο δρόμο με στολή, επικαλούμενοι δικαστικές αποφάσεις.

Ποιος θα κερδίσει; Το μόνο που είναι βέβαιο είναι ότι οι περισσότεροι στρατιωτικοί δεν έχουν πια να χάσουν τίποτα και αυτό δεν φαίνεται να το “μετράει” το ΓΕΕΘΑ.
.oparlapipas.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου