Κυριακή, 17 Μαρτίου 2013

Η ΚΥΠΡΟΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ!

Πολιτικοί και μπράβοι με σημαίες ‘’ευκαιρίας’’ περιμένουν…
Υπονομεύουν και δυσφημούν την Ελλάδα και τους Έλληνες οι άθλιοι
Ο διεθνής φασισμός και οι ξένοι και ντόπιοι νταβατζήδες αγωνίζονται λυσσασμένα να αποτύχει η προσπάθεια της Ελλάδας, για να ‘’έλθουν’’ τα αφεντικά τους..
Οι πολιτικοί με σημαίες ‘’ευκαιρίας’’ περιμένουν ..το σήμα της καταστροφής και όσο αργεί τόσο αγχώνονται και παρασύρονται σε ανθελληνικές προσπάθειες.
Ξεπουλούν κάθε έννοια κράτους οι άθλιοι συκοφάντες και υπονομεύουν ,κάθε προσπάθεια είτε ανάπτυξης είτε και επιβίωσης.
*Δεν τους ενδιαφέρει η επιτυχία του προγράμματος και η σωτηρία της Ελλάδας. Τους ενδιαφέρει η αποτυχία του Παπανδρέου, ώστε να έχουν να λένε: «Βλέπετε: είχαμε δίκιο που τον βρίζαμε» !!! Ξεπουλάνε την Ελλάδα μόνο και μόνο να κερδίσουν «εύνοια» και χρήμα οι Ιούδες του σκοτεινού περιθωρίου.
Αδίστακτοι πουλημένοι χαφιέδες και απόγονοι του ΜΑΥΡΟΥ εμφυλιακού αίματος των κουκουλοφόρων γερμανοτσολιάδων, των χαφιέδων, των φονιάδων, των εφιαλτών, νύχτα μέρα οργιάζουν στην πρόστυχη προπαγάνδα και υπονόμευση των πάντων.
Κάθε μέρα , με τα νοικιασμένα μπλογκ και τους ‘’αγορασμένους’’ χαφιέδες-μπλόγκερς, ισοπεδώνουν τα πάντα εν ονόματι της ιδιοτέλειας των ιδίων και των νταβατζήδων τους. Τίποτε δεν γίνεται σύμφωνα με τα ..γούστα τους ! Κανένας δεν είναι Έλληνας εκτός από τους..ίδιους. Τα πάντα είναι είτε λάθος, είτε γίνονται με ιδιοτέλεια και ..μάσα !
Ποτέ δεν προτείνουν λύση, ποτέ δεν έχουν γνώση του θέματος. Το μόνο που ξέρουν είναι αυτό που θέλουν: ΑΠΟΤΥΧΙΑ της Ελλάδας για να ‘’κονομήσουν’’ !
Οι μέν φασίστες και οι αγράμματοι συνοδοιπόροι τους αποβλέπουν στην ιδιοτέλεια, θέλουν να φάνε και αυτοί !
Οι κομματάρχες της αριστεράς και οι ..αδέξιοι και άχρηστοι πτωματοφάγοι της δεξιάς να γίνουν ‘’κάτι τις’’!!!
Θέλει και ο καημένος ..δόξα και υπογραφή.
Ω Θεέ μου πόση αφασία και γελοιότητα ! Ο ..καημένος ο πρόεδρος του κόμματος …..‘’εξουσίας’’.
Και η Ελλάδα να..βουλιάξει !
Και μας τελειώνουν και οι..υδατάνθρακες !!!


Η ΚΥΠΡΟΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ!

Ε, λοιπόν!
Η μικρά και αγωνιστική Κύπρος θα είναι εκείνη που θα....
δώσει το πρώτο χαστούκι στους οικονομικούς δολοφόνους του σημερινού "πολυπολιτισμικού" παγκοσμιοποιημένου ιμπεριαλισμού,
Χθες στο Γιουρογκρουπ αυτοί οι οικονομικοί δολοφόνοι των Λαών έκαναν το μεγάλο λάθος ...
Στις 4 η ωρα το πρωί ["Η σκοτεινότερη ώρα είναι λίγο πριν ξημερώσει", Σαίξπηρ], οι οικονομικοί δολοφόνοι είχαν έτοιμο το εκτελεστικό απόσπασμα, να ληστέψουν το χρήμα, δηλαδή την διαχρονική δύναμη αντίστασης των Κυπρίων [από τότε που υπάρχουν και που έκανε αυτό που λέγεται κυπριακό οικονομικό θαύμα και που ζήλευαν όλοι τους στην άθλια Εσπερία...].
Και τα είχαν όλα τόσο καλά σχεδιάσει οι "συνέταιροι" μας.. που όταν οι Κύπριοι σήμερα πήγαν να πάρουν χρήματα είδαν ότι το τραπεζικό σύστημα τους κρατούσε ήδη τα κλοπιμαία που είχαν διατάξει στις 4 το πρωί...
Λοιπόν...
Κανένας Κύπριος βουλευτής , όπου και αν ανήκει, δεν πρόκειται να ψηφίσει αυτό το άθλιο μνημόνιο και βέβαια το δημοψήφισμα [που ήδη έχει προταθεί] είναι η ασφαλιστική δικλείδα που οι κύπριοι θα χρησιμοποιήσουν.

Και οι οικονομικοί αλήτες της Ευρώπης θα φάνε το πρώτο χαστούκι από τον έντιμο, μικρόν το δέμας αλλά τεράστιας αγωνιστικής αξίας Κυπριακό Λαό ο οποίος για άλλη μια φορά θα μας κάνει, όπως το 2004, περήφανους που είμαστε Έλληνες,

Όσο για τον νέο Πρόεδρο που χθες τον επικρίναμε για την επιλογή Δρουσιώτη, τι να πούμε... λυπόμαστε αλλά, ενώ η προηγουμένη προεδρία παρέλαβε οικονομική ευρωστία από τον ογκόλιθο του Ελληνισμού Τάσσο Παπαδόπουλο και παρέδωσε οικονομικό σφαγείο, ο νέος πρόεδρος που τελικά εξέλεγη για να ανατρέψει αυτό το σφαγείο, υπέκυψε πριν αλέκτωρ φωνήσαι.

Το μόνο που τον σώζει είναι να υιοθετήσει το δημοψήφισμα που έτσι κι αλλοιώς θα αναγκασθεί να προκηρύξει.
Πηγή: infognomonpolitics.blogspot.gr-ksipnistere.blogspot.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου