Σάββατο, 2 Μαρτίου 2013

Οι εξυπνάκηδες επειδή σύνδεσαν ονλαιν τις τράπεζες με τον ΣΔΟΕ θέλουν πλήρη έλεγχο. Κούνια που σας κούναγε. Είσαστε τόσο βλαμμένοι που θα κάνετε όλους να πάρουν τα λεφτά τους από τις τράπεζες.

Στους όρχεις μας, γιατί οι δικές μας είναι μέχρι …1499.99…. όλεςΟι αγορές αγαθών κ.λπ. άνω των 1.500 ευρώ από τον Ιανουάριο του 2012 πρέπει υποχρεωτικά να γίνονται μέσω τραπεζικών πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών και όχι με μετρητά, αποφάνθηκε το Β΄ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας και απέρριψε την αίτηση δύο καταναλωτών.
Ειδικότερα, οι δύο καταναλωτές ζητούσαν να ακυρωθεί η από 9.2.2011 απόφαση του υφυπουργού Οικονομικών (εκδόθηκε κατ΄ εφαρμογή του Ν. 3840/2010) με την οποία καθορίζεται ο τρόπος εξόφλησης των συναλλαγών.
Αναλυτικότερα, η επίμαχη απόφαση αναφέρει ότι από 1.1.2012 η πώληση αγαθών ή παροχή υπηρεσιών σε ιδιώτες που είναι πάνω από το ποσό των 1.500 ευρώ, θα γίνεται υποχρεωτικά μέσω τραπεζικών πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών του αγοραστή ή λήπτη των υπηρεσιών, ενώ αποκλείεται η εξόφληση με μετρητά.
Ixnos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου