Πέμπτη, 4 Απριλίου 2013

ΒενιζελοΚουβελοποιείται το Μαξίμου. Βάφτισαν το..… κρέας…. Ψάρι οι πανηλίθιοι γερμανόδουλοι
Οι άνθρωποι είναι για ..πολλές καρπαζιές. Θέλησαν να βαφτίσουν το χαράτσι ως ενιαίο φόρο ακινήτων και ανέθεσαν και πάλι στη ΔΕΗ να το εισπράττει, μετατρέποντας...de facto τη ΔΕΗ σε εφορία, αγνοώντας την αντίθετη  απόφαση του Αρείου Πάγου.
Σε συμφωνία-κοροϊδία  για αντικατάσταση του ειδικού τέλους ακινήτων από ενιαίο - προοδευτικό - φόρο ακινήτων με είσπραξη μέσω της ΔΕΗ, κατέληξαν οι γερμανοτσολιάδες στη σύσκεψη που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στο Μαξίμου.
Όπως υπογράμμισε το χοντροβουβαλο ο Βενιζέλος, μετά τη σύσκεψη των κυβερνητικών εταίρων, πρέπει να περάσουμε προοδευτικά, με αφορολόγητο όριο, από το ΕΕΤΗΔΕ στον ενιαίο φόρο ακινήτων και πρόσθεσε πως αυτή είναι η θέση με την οποία θα ψευτοδιαπραγματευτούμε με την τρόικα.
Παράλληλα ανακοίνωσε πως ο νέος ενιαίος φόρος θα εισπραχτεί και φέτος μέσω της ΔΕΗ ενώ από το 2014 θα μεταφερθεί στις εφορίες.
Ο Κυρ Φώτης της ΔΕΙΜΑΡ είπε εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου ότι «βεβαίως συζητήσαμε το ΕΕΤΗΔΕ. Προσερχόμαστε με κοινή θέση. Να αντικατασταθεί το ενιαίο τέλος με τον ενιαίο φόρο ακινήτων και μάλιστα με προοδευτικό χαρακτήρα πράγμα που σημαίνει ελάφρυνση για τους Έλληνες πολίτες», που στο διάολο είδε την.. ελάφρυνση ο παλιοκαριόλης ,μόνο αυτός την φαντάσθηκε.  Εξήγησε ότι ο ενιαίος φόρος θα εισπραχθεί μέσω της ΔΕΗ αλλά θα είναι διαχωρισμένος από τον λογαριασμό. Έτσι όποιος πολίτης δεν τον πληρώνει θα μεταφέρεται στην αρμόδια ΔΟΥ όπου θα μπορεί να πληρώσει τον φόρο του, λες μας έκανε χάρη .Αφού βρε ηλίθιο προδοτικό πλάσμα δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά διότι  η απόφαση του Αρείου Πάγου για το ΧΑΡΑΤΣΙ καταδικάζει στο Δημόσιο ακόμη και την Δικαστική Δαπάνη και δεν έκανε δεκτή την αίτηση με την οποία  ο γερμανοδουλος Στουρνάρας, ζητούσε να ανασταλεί η ισχύς της απόφασης του Πρωτοδικείου, που έκρινε παράνομη και αντισυνταγματική την υποχρεωτική είσπραξη του ειδικού τέλους ακινήτων μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, (άρθρο 53 Ν. 4021/2011 επί Ευ. Βενιζέλου καθηγητή Συνταγματικού δικαίου).Δεν αναστέλλεται η απόφαση του Πρωτοδικείου που υποχρεώνει τη ΔΕΗ «να μην διακόπτει την παροχή του ρεύματος στους καταναλωτές που δεν καταβάλλουν το τέλος ηλεκτροδότησης». Δεν αναστέλλεται ούτε το σκέλος με το οποίο η ΔΕΗ είναι υποχρεωμένη να καταβάλει 300 ευρώ σε κάθε καταναλωτή που θα του κόψει την ηλεκτροδότηση επειδή δεν κατέβαλλε το τέλος, με 300 ευρώ πρόστιμο για κάθε ημέρα διακοπής της ηλεκτροδότησης όπως προβλέπει η πρωτόδικη απόφαση. Καταδικάζει το Δημόσιο στη Δικαστική Δαπάνη....Πρόστιμο 300 ευρώ την ημέρα στη ΔΕΗ αν κόψει το ρεύμα για το «χαράτσι» Αν η ΔΕΗ προχωρά στη διακοπή της ηλεκτροδότησης, τότε υποχρεούται, ως ποινική ρήτρα, να καταβάλει σε κάθε καταναλωτή για κάθε ημέρα διακοπής το ποσό των 300 ευρώ, όπως προβλέπει η απόφαση του Πρωτοδικείου της Αθήνας. Μπορεί να συνεχίσει η ΔΕΗ να εισπράττει το τέλος ακινήτων (ΕΕΤΗΔΕ) μέσω των λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος, από όσους θέλουν η μπορούν να το πληρώσουν, δεν μπορεί να κόβει το ρεύμα στους καταναλωτές που δεν θα καταβάλλουν το τέλος αυτό.
Την …διαβεβαίωση ότι μόνο για φέτος θα εισπραχτεί μέσω της ΔΕΗ ο ενιαίος φόρος, έσπευσε να κάνει και ο γερμανόδουλος Στουρνάρας εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου μετά τη σύσκεψη των κυβερνητικών συνεταίρων. Ξέχασε όμως την διαβεβαίωση, ότι…. θα …κρεμαστεί κάποτε στο Γουδί .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου