Παρασκευή, 26 Απριλίου 2013

Η Γερμανία διαμηνύει ….φιλοτελικά ,ότι εάν δεν ψηφιστεί θα γεμίσουν τα Μ.Μ.Ε με …κυπριακές…. σεξ φωτογραφίες.

Την ερχόμενη τρίτη ψηφίζουν την καταστροφή τους στην ΚύπροΟ Υπουργός Οικονομικών, Χάρης Γεωργιάδης, κατέθεσε την Πέμπτη το πρωί το τελικό κείμενο του επαίσχυντου μνημονίου στην Σύσκεψη των Αρχηγών το οποίο θα υποβληθεί προς ψήφιση την ερχόμενη Τρίτη. Πρόκειται για τέσσερα έγγραφα που περιλαμβάνουν το αναλυτικό κείμενο του μνημονίου, τη δανειακή σύμβαση, τους γενικούς όρους της δανειακής σύμβασης και τους ειδικούς όρους της δανειακής σύμβασης.
Πάντως με βάση το μνημόνιο και τη δανειακή σύμβαση που έχουν κατατεθεί στη Βουλή προκύπτει ότι ο απεγκλωβισμός της Κύπρου από το μνημόνιο όποτε το επιθυμήσει θα φέρει κυρώσεις.
Ενδεχόμενος πρόωρος τερματισμός της δανειακής σύμβασης χρονικής διάρκειας 20 ετών από την Κύπρο θα έχει ως αποτέλεσμα την επιβολή προστίμου τουλάχιστον 100 εκατομμυρίων ευρώ.
Εάν η Κύπρος επιθυμεί να αποπληρώσει νωρίτερα μια ή και περισσότερες δόσεις του δανείου τότε όπως αναφέρεται θα συνέλθει το διοικητικό συμβούλιο του μηχανισμού στήριξης για να εξετάσει το αίτημα αυτό.  ixnos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου