Δευτέρα, 8 Απριλίου 2013

Μελισσανίδης : Ο Πρόεδρος… που δεν είναι… Πρόεδρος.

Έριξε την αγωγή του για το αποκαλυπτικό άρθρο του Λευτέρη Χαραλαμπόπουλου σχετικά με το εκτεταμένο λαθρεμπόριο πετρελαίου που έκανε η Aegean Oil, όπως μπορείτε να ενημερωθείτε στο σχετικό δημοσίευμα  του UNFOLLOW και στους συνδέσμους που παρατίθενται εκεί, διότι λέει πως τον συκοφαντεί.
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποδεικνύεται πως  έχει ένα μεγάλο ταλέντο. Να ξεγελάει επί δεκαετίες τα ΜΜΕ (δημοσιογράφους, κανάλια, ραδιόφωνα, εφημερίδες, περιοδικά), τους πολιτικούς και τους επιχειρηματίες παριστάνοντας τον πρόεδρο της Aegean Oil, ενώ στην πραγματικότητα δεν είχε καμία απολύτως σχέση μαζί της.
Και σαν να μην έφταναν όλοι αυτοί, ξεγελούσε ακόμα και τις κυβερνήσεις.
Για παράδειγμα, στην παρακάτω φωτογραφία τον βλέπουμε, το 2007, να έχει χωθεί μαζί με τη σύζυγό του, τελείως αυθαίρετα, στην πρώτη γραμμή των εγκαινίων της πετρελαϊκής εγκατάστασης της Aegean Oil στον Ασπρόπυργο. Ανάμεσα σε μεγάλα ονόματα κρυστάλλινων πολιτικών και επιχειρηματιών: του Πέτρου Μαντούβαλου, του Αναστάσιου Νεράντζη (τότε υφυπουργού Ανάπτυξης), του Πέτρου Δούκα (τότε υφυπουργού Οικονομικών), του Μιχάλη Σάλλα (τρ. Πειραιώς) και του Μητροπολίτη Σεραφείμ. Δεν ήταν όμως Πρόεδρος .Απλά περνούσε, είδε φως, και μπήκε.
Αλλά και τώρα πρόσφατα, το 2012. Όταν ο τότε υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ. Χρήστος Παπουτσής, σε μια εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής, βράβευε επιφανείς επιχειρηματίες για την προσφορά τους στα σώματα ασφαλείας, εμφανίστηκε πάλι τελείως αυθαίρετα ο Δημήτρης Μελισσανίδης και πήρε ένα βραβείο, παριστάνοντας τον πρόεδρο της Aegean Oil.
Και η πλάκα είναι, ότι στο υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου ακόμα δεν έχουν πάρει χαμπάρι ότι ο Δ. Μελισσανίδης δεν έχει καμία σχέση με την Aegean Oil, και ακόμα τον αναγράφουν συκοφαντώντας τον στην ιστοσελίδα τους ως πρόεδρο της εταιρείας:
Όλες οι πλάκες φτάνουν όμως κάποτε και στο τέλος τους. Και στην περίπτωση αυτή θα κληθεί να αποδείξει στη Δικαιοσύνη, ότι σε όλες αυτές τις περιπτώσεις, και σε δεκάδες άλλες, δεν είχε καμία απολύτως σχέση με την Aegean Oil.  Ήταν απλά περαστικός και, δια πλαστοπροσωπίας, εξαπατούσε τους παρευρισκόμενους εγκαινιάζοντας και λαμβάνοντας βραβεία για μια άσχετη με αυτόν εταιρεία. 
Πηγή  ixnos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου