Πέμπτη, 23 Μαΐου 2013

AKΡΑΤΟΣ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΣΤΙΣ Η.Π.Α!!!! (Φορούν ηλεκτρονικά βραχιόλια στους μετανάστες)! Παρόλα αυτά κατηγορούν τους Ελληνες Ρατσιστές !!!!

Σε ολόκληρο τον κόσμο δυστυχώς επικρατεί η αντίληψη ότι η χώρα της Δημοκρατίας και το υπόδειγμα του πολιτισμού είναι οι ΗΠΑ.., πού αποτελούν και χώρα υποδοχής μεταναστών.

Στό άρθρο αυτό θα αποδείξουμε πώς όλα αυτά είναι μία ψευδαίσθηση,είναι μία εικονική πραγματικότητα,αφού, η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική.

Στίς ΗΠΑ δυστυχώς ο Οργουελ ξαναζεί, αφού εδώ και χρόνια ένα πρωτόγνωρο και απάνθρωπο μέτρο επιβάλλεται σε όλους τους μετανάστες.Ενα μέτρο που καταδεικνύει το μέγεθος του κρατικού ρατσισμού που επιβάλλει αυταρχικά δίχως να λογαριάζει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και τον ίδιο τον άνθρωπο.

Το μέτρο αυτό λοιπόν είναι η υποχρεώση όλων των μεταναστών να φορούν ένα ηλεκτρονικό βραχιόλι στον αστράγαλο με τό οποίο, μέσω του μικροτσίπ,εντοπίζεται ο μετανάστης !


Ετσι λοιπόν οι ΗΠΑ,που θεωρούνται από πολλούς εγχώριους ψευτοπροοδευτικούς ώς ο μεταναστευτικός παράδεισος,δοκιμάζουμ νέες μεθόδους καταστολής που θυμίζουν ναζιστικές επιλογές και ο δήθεν παράδεισος της δημοκρατίας τους θυμίζει στρατόπεδο κρατουμένων.

Πρόκειται γιά έναν πρωτοποριακό τρόπο "ηλεκτρονικής φυλάκισης" των μεταναστών που θυμίζει παλαιότερες ταινίες του Χόλυγουντ.Οι μετανάστες αυτοί υποχρεώνονται να βρίσκονται μόνο στά σπίτια τους και σε απόσταση το πολύ 50 μέτρων από αυτά, ενώ γιά να απομακρυνθούν πρέπει να παίρνουν άδεια από την αστυνομία και να φορούν πάντοτε τό ηλεκτρονικό βραχιόλι !!!!

Το θέμα ήρθε στην επικαιρότητα όταν ο αμερικανικός τύπος ασχολήθηκε με μία οικογένεια Περουβιανών πού επί δέκα χρόνια ανέμενε το πράσινο φώς ώστε να πάρει άδεια παραμονής( στήν χώρα μας ο μετανάστης χρειάζεται το πολύ 6 μήνες γιά να πάρει κάρτα παραμονής).

Η οικογένεια ζούσε στή Νότια Φλώριδα επί δέκα χρόνια και ενώ εκκρεμεί η εκδίκαση του αιτήματος για τήν χορήγηση πολιτικού ασύλου,ο Χοσέ Σαντιβάρ υποχρεώθηκε να φορέσει τον ηλεκτρονικό χαλκά και να παραμείνει έγκλειστος σπίτι του..

Ακόμα και η μαγαλύτερη ανθρωπιστική οργάνωση ACLU ενέκρινε το μέτρο των ηλεκτρονικών αλυσίδων το οποίο εξισώνει τους ποινικούς κατάδικους μετανάστες.Οι δικές μας βέβαια μη κυβερνητικές οργανώσεις ουδέποτε θα συναινούσαν σε ένα τέτοιο απάνθρωπο μέτρο ωστόσο είναι απορίας άξιον πώς είναι δυνατόν μία μη κυβερνητική οργάνωση να σιωπά,όταν λαμβάνονται τέτοια απάνθρωπα μέτρα.

Η απάντηση πού δίνουν οι ΗΠΑ είναι ότι υπάρχει μιά τεράστια αύξηση του πληθυσμού των εγκλείστων στις φυλακές (ας είναι καλά ο πολυπολιτισμός με συνέπεια να αδυνατούν να "φιλοξενούν" εκεί τους λαθρομετανάστες εφηύραν,έτσι, το μέτρο του εξευτελιστικού βραχιολιού.

Είναι ένα εφέυρημα της υψηλής τεχνολογίας που φοριέται στον αστράγαλο είναι αδιάβροχο και μπορεί να καταγραφεί δορυφορικά το γεωγραφικό στίγμα του φέροντος.Βέβαια ο ενδιαφερόμενος μετανάστης γιά να το φορέσει δέν το έχει δωρεάν,αφού πληρώνει 10 δολλάρια την ημέρα!Ενώ γιά τους Αμερικανούς ποινικούς εγκληματίες κοστίζει αυτό στις ΗΠΑ 6 δολλάρια.

Ακόμα και σε αυτό οι ΗΠΑ αδικούν τους μετανάστες και προστατεύουν τους πολίτες τους, έστω καί εάν είναι εγκληματίες...

Από τα παραπάνω καταφαίνεται πόσο δημοκρατική χώρα είναι οι ΗΠΑ καί πόσο παραπληροφορημένοι είμαστε εμείς οι Ελληνες γύρω από τα ανθρώπινα δικαιώματα και το τί επικρατεί σε άλλες χώρες.


 http://mlagananews.blogspot.gr/2013/05/ak.html
 του Θεόδωρου Πετρόπουλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου