Τρίτη, 7 Μαΐου 2013

αυτοκτόνησε ενας υπολοχαγός και οι λόγοι που τον οδήγησαν σ΄αυτή τη τραγική απόφαση όλα δείχνουν ότι είναι οικονομικοί.

Τέσσερις αυτοκτονίες σε δυο 24ωρα στην Κρήτη.Ένα ακόμη τραγικό περιστατικό έρχεται να προστεθεί στα πολλά που σημειώθηκαν το φετινό Πάσχα στην Κρήτη, το οποίο αποδεικνύεται αιματοβαμμένο.
Μετά το νεαρό, γιο αστυνομικού, που έβαλε τέλος στη ζωή του στο Ζαρό (διαβάστε εδώ) αλλά και την 35χρονη μητέρα που απαγχονίστηκε (διαβάστε εδώ), και έναν Πρόκειται για 72χρονο, ο οποίος, αυτοπυροβολήθηκε με κυνηγετικό όπλο το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα, στα Ραπανιανά Χανίων, Τέλος στη ζωή του έβαλε, περίπου στις 07.00 το πρωί, ένας άνδρας περίπου 70 ετών, ο οποίο έστρεψε στον εαυτό του το όπλο και τράβηξε τη σκανδάλη... Το συμβάν σημειώθηκε μέσα στο σπίτι του 70χρονου, στο Αρώνι του δήμου Ακρωτηρίου στα Χανιά.
Πρόκειται για την τέταρτη αυτοκτονία, στην Κρήτη, μέσα σε λίγα 24ωρα...
Επίσης αυτοκτόνησε ενας υπολοχαγός και οι λόγοι που τον οδήγησαν σ΄αυτή τη τραγική απόφαση όλα δείχνουν ότι είναι οικονομικοί. Ο υπολοχαγός είχε αφήσει σημείωμα στο οποίο εξηγούσε τους λόγους της απόφασής του .

Ο υπολοχαγός παντρεμένος και πατέρας δύο μικρών παιδιών έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του. Υπηρετούσε σε μονάδα της Ριτσώνας.

Οι συνάδελφοί του υποστηρίζουν ότι οι λόγοι είναι οικονομικοί και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι ο υπολοχαγός είχε αναγκαστεί να εργάζεται και εκτός στρατού για να μπορεί να τα βγάλει πέρα. Κάτι που δεν κατάφερε με αποτέλεσμα δύο 24ωρα μετά το Πάσχα να δώσει τέρμα στη ζωή του.

Η είδηση έχει προκαλέσει σοκ στη μονάδα του και δείχνει ότι η κατάσταση που επικρατεί στις ΕΔ είναι πλέον δυσβάστακτη και κανείς δεν μπορεί να αποφύγει την σκληρή πραγματικότητα . Κυρίως οι ηγεσίες που "σφυρίζουν" αδιάφορα.

Ιχνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου