Κυριακή, 26 Μαΐου 2013

Ο νεκροθάφτης πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Μπάρμπα Φώτης Κουρέλης μιλώντας στην ετήσια γενική συνέλευση των βιομηχάνων Θεσσαλίας, στον Βόλο που ήταν ο κεντρικός ομιλητής, τα παρουσίασε όλα ρόδινα, και ευοίωνα.


Άμα σου ρίξουμε και… ένα π……. Θα είμαστε ποιο ….αισιόδοξοι.


Επειδή αποφάσισε ο ΣΑΜΑΡΑΣ πως ότι και να συμβαίνει εσείς θα λέτε ότι όλα πάνε καλά ,υπάρχουν αισιόδοξα μηνύματα από την αγορά και άλλες τέτοιες μαλακίες ,βγήκε και το σφουγγαρόπανο  να μας πει ότι …Η Ελλάδα μπορεί και πάλι να ελπίζει, «Η Ελλάδα ξεπερνάει τις δυσοίωνες εκτιμήσεις και τις αρνητικές αξιολογήσεις. Επιχειρεί την οικονομική σταθεροποίηση, την αντιμετώπιση της ύφεσης και την ανάκαμψη. Και μπορεί πάλι να ελπίζει. Υπάρχει αισιοδοξία, υπάρχει για πρώτη φορά μετά από χρόνια η πεποίθηση πως μπορούμε να τα καταφέρουμε»  και άλλα τέτοια καραγκιοζολίκια την στιγμή που η αγορά έχει κυριολεκτικά τελειώσει. Ούτε αυτοκίνητα δεν κυκλοφορόν στους δρόμους, και αν πας σε βενζινάδικο και του πεις φουλάρισε το ..ανοίγουν …σαμπάνιες, και βάζουν την φωτογραφία σου στους επίτιμους πελάτες. Ο νεκροθάφτης πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Μπάρμπα Φώτης Κουρέλης   μιλώντας στην ετήσια γενική συνέλευση των βιομηχάνων Θεσσαλίας, στον Βόλο που ήταν ο κεντρικός ομιλητής, τα παρουσίασε όλα ρόδινα, και ευοίωνα.
Δεν έχουν λυθεί τα προβλήματα
Ο κ. Κουρέλης πρόσθεσε ότι η Ελλάδα έχει αποφύγει την χρεοκοπία και ήδη καταγράφονται οι πρώτες θετικές εκτιμήσεις για την πορεία της χώρας και ότι τα μεγέθη φανερώνουν μία αντιστροφή της πορείας. «Τα προβλήματα δεν έχουν λυθεί. Έχουν μπει, όμως, σε έναν δρόμο αντιμετώπισης. Έχουν γίνει αρκετά. Πρέπει, όμως, να γίνουν πολύ περισσότερα και αυτό είναι υπόθεση όλων μας»
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου