Τρίτη, 7 Μαΐου 2013

Να μην είμαστε και γκρινιάρηδες. Έχουμε το Γκίνες στο ….μεγαλύτερο… κοκορέτσι.Είναι για να εξοργιστείτε. Για να θυμώσετε. Είναι για να ξεσηκωθούμε όλοι μας και να στείλουμε στον αγύριστο τη συμμορία των γενιτσάρων που οδηγεί τον τόπο μας στον αφανισμό.
Αυτά που θα δείτε ΕΔΩ συνιστούν το βαρύ κατηγορητήριο με βάση το οποίο θα πρέπει να οδηγηθεί στο εκτελεστικό απόσπασμα η συμμορία του Καστελόριζου και οι προσκυνημένοι συνεχιστές της. Συνιστούν όμως και ένα πολύτιμο «αφιέρωμα» στον Αρχιεπίσκοπο της ντροπής που τους ευλόγησε, και που είχε το θράσος να πορευτεί μαζί τους το πιο μαύρο κατοχικό Πάσχα του Ελληνισμού.
Τις εικόνες του αίσχους που ακολουθούν, τις αφιερώνουμε σ αυτόν τον προσκυνημένο «ιεράρχη» που είχε το θράσος να ψάλλει prive το «ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ» για τα κατοχικά ανδρείκελα, γιατί δεν είχε τη γενναιότητα να μπει μπροστά και να καλέσει το λαό σε εξέγερση με στόχο την ανατροπή και την παραδειγματική τιμωρία τους. Χάρισμά σας λοιπόν ελεεινοί…
Πρόκειται για ένα φωτορεπορτάζ που απεικονίζει 100% το πως βιώνουν οι Αθηναίοι πολίτες την Αθήνα, την Πρωτεύουσα της Ελλάδας. Εικόνες εξαθλίωσης, πόνου, μιζέριας και πείνας. Άνθρωποι «σκιές», άνθρωποι χωρίς αύριο, χωρίς ταυτότητα. Πόνος, πόνος, πόνος.
Οι φωτογραφίες είναι συγκλονιστικές. Κι εμείς ακόμη ανεχόμαστε την κλίκα των δωσίλογων γερμανοτσολιάδων της συγκυβέρνησης Τσολάκογλου!
Έτσι μας κατάντησαν… έτσι είναι.

Πάντως η Λαμία, είναι γραμμένη με χρυσά γράμματα στο Παγκοσμίου Φήμης Βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες με το  μεγαλύτερο κοκορέτσι του κόσμου!
μήκους 120μέτρων παρακαλώ.

ιχνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου