Παρασκευή, 17 Μαΐου 2013

Αυτοί οι "άνδρες", οι Χρυσαυγίτες, πιστεύουν ότι οι Αριστεροί έχουν μειωμένο ανδρισμό. Προφανώς αυτό τους το λένε οι γυναίκες τους, για να μη ζηλεύουν.

Ο "ανδρισμός" του Χρυσαυγίτη
Ο "ανδρισμός" τους αποδεικνύεται από τον υπερπροβεβλημένο μέχρι πρόσφατα Κασιδιάρη, όταν κρύφτηκε για να εκπνεύσει η προθεσμία του αυτοφώρου μετά την γρονθοκόπηση της Λιάνας Κανέλλη. Άλλωστε, όλοι οι Χρυσαυγίτες τη "βρίσκουν" με το να χτυπούν γυναίκες. Είναι τόσο άνδρες...  Όσο ήταν και ο οπαδός τους που σκότωσε στο ξύλο τη φίλη του.

Ο "ανδρισμός" τους αποδεικνύεται γιατί ξημεροβραδιάζονται στα γυμναστήρια για να αποκτήσουν τα μούσκουλα - σήμα κατατεθέν τoυ Χρυσαυγίτη. Κι όταν τα αποκτήσουν, επιτίθενται τουλάχιστον πέντε μαζί σε ανυπεράσπιστους μετανάστες, ακόμα και σε παιδιά. 

Ο "ανδρισμός" τους αποδεικνύεται από τις απειλές που εκτοξεύουν μέσω των ΜΜΕ κατά δημοσιογράφων και πολλών άλλων ανθρώπων, καλυπτόμενοι από τη βουλευτική ασυλία. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι η ράτσα σκύλου που προτιμούν και χρησιμοποιούν στις επιθέσεις τους, είναι το πιτ μπουλ. Ίσως τα προτιμούν γιατί η μούρη τους μοιάζει με του Κασιδιάρη.

Αυτοί οι "άνδρες", οι Χρυσαυγίτες, πιστεύουν ότι οι Αριστεροί έχουν μειωμένο ανδρισμό. Προφανώς αυτό τους το λένε οι γυναίκες τους, για να μη ζηλεύουν.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου