Τετάρτη, 29 Μαΐου 2013

Θεωρώ πιο πιθανό να δούμε τη δευτέρα παρουσία παρά να αποκτήσει το ΠΑΣΟΚ ήθος...


Θεωρίες

Θ εωρώ πιο πιθανό να δούμε τη δευτέρα παρουσία παρά να αποκτήσει το ΠΑΣΟΚ ήθος. Θεωρώ  πιθανό αφού πεθάνω να αναστηθώ ως Αλέκα Παπαρήγα και να λαμβάνω με αξιώσεις μέρος στα καλλιστεία, παρά να ξεπεράσουμε την κρίση με την ακολουθούμενη πολιτική. Θεωρώ πιο πιθανό το ΚΚΕ να μείνει εκτός Βουλής, παρά να κάνει συμμαχίες.
Θεωρώ πιο πιθανό να βγάλουν οι σπανοί γένια παρά να μας πουν κάποτε την αλήθεια οι πολιτικοί. Θεωρώ πιο πιθανό ότι θα βαρέσουμε - παρά τα μέτρα - κανόνι, από το να αρθεί ο Σα(χλα)μαράς στο ύψος των περιστάσεων. Όπως και ότι γεννήθηκε ο Χριστός χωρίς sex, από το να αποκτήσουμε δικαιοσύνη. Θεωρώ πιο πιθανό η Ελλάδα να γίνει υπερδύναμη, παρά τον... κόσμο να πάψει να υποστηρίζει τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Θεωρώ πιο πιθανό να αδυνατίσει ο Πάγκαλος, παρά να σταματήσει να είναι "χοντρομπάσταρδος". Θεωρώ πιο πιθανό να πλύνω σήμερα το βράδυ το κορμί της κυρίας στη φωτό, παρά να ξεβρωμίσει η Βουλή από τους αλήτες.
Στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας, όπου πάντοτε ευδοκιμούσαν οι αλήτες, "καταφέραμε" να έχουμε μια Βουλή που απαρτίζεται κυρίως από κλέφτες (sic) και αμόρφωτους βουλευτές. Μια Βουλή που εκτρέφει τις παθογένειες και τον κομπλεξισμό της ΧΡΥΣΗΣ ΨΩΛΗΣ. Εκθρέψαμε μια κοινωνία όπου διαπρέπουν πολιτικοί σαν τους σημερινούς και επιχειρηματίες σαν τον Κόκκαλη, τον Λάτση και τον Μπόμπολα. Και έχουμε ευεργέτες σαν τον κ. Βαρδή και την κα Μαριάννα.
Θεωρώ ότι μας έχει πάρει ο διάολος και δεν θέλουμε να το αντιληφθούμε.
 
 
 
Από swell, ΜΕΣΩ "ΤΟ ΓΡΕΚΙ
 http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2013/05/blog-post_6028.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου