Σάββατο, 18 Μαΐου 2013

Μόνο πέντε υπουργοί λαδώθηκαν ; Όλοι, μα όλοι είναι …λαδωμένοι ρε Μάκη


Πέντε υπουργοί στα σημαντικότερα υπουργεία κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας των Ολυμπιακών Αγώνων ήταν οι παραλήπτες βαλιτσών με δεσμίδες χαρτονομισμάτων των εκατό ευρώ ,επιταγών της τάξης των 400.000 ευρώ ακόμη και ολοκαίνουργο SUV τύπου RAV μάρκας TOYOTA. Οι πέντε υπουργοί υπηρετούσαν μεταξύ του 1999 και του 2008 στα υπουργεία Μεταφορών, ΠΕΧΩΔΕ, Άμυνας και Εργασίας.

Μεταξύ των Υπουργών συμπεριλαμβάνεται και μία γυναίκα. Τρεις ανήκαν στις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και δύο σε αυτές της Νέας Δημοκρατίας. Οι πέντε αυτοί υπουργοί συνολικά εισέπραξαν παρανόμως μέσω διανομέα που εκτελούσε εντολές προέδρου μεγάλης κατασκευαστικής εταιρείας, εκατομμύρια ευρώ. Ορισμένοι από αυτούς παρέλαβαν βαλίτσες με ρευστό μία και δύο φορές, αλλά και επιταγές. Οι επιταγές ήταν «εμού του ιδίου».

Ένας εξ αυτών παρέλαβε κάτω από το υπουργείο του και το περίφημο ασημί SUV που μόλις είχε εκτελωνιστεί και είχε ακόμη τα γνωστά διαφανή πλαστικά καλύμματα στα καθίσματα. Αντέδρασε μάλιστα με επιφωνήματα χαράς, όταν αντίκρισε το αυτοκίνητο παρκαρισμένο.

Σε μία άλλη περίπτωση, η γραμματέας του υπουργού παρέλαβε τη βαλίτσα με τα χαρτονομίσματα πρωτοκολλώντας την ως αντικείμενο.

Σε άλλο περιστατικό, στο υπουργείο Άμυνας, τη βαλίτσα παρέλαβε ένας ανώτερος αξιωματικός με «χρυσά γαλόνια» για να την επιδώσει στον υπουργό του.
Αυτά και πολλά άλλα περιέγραψε ο άνθρωπος που κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου «μοίραζε» τις μίζες στους αρμόδιους υπουργούς που διαφέντευαν τα μεγάλα κατασκευαστικά κέντρα. Ο ίδιος σε κάποια στιγμή αδυναμίας, είπε στον προϊστάμενο του πως «θα τον πάει στον Τριανταφυλλόπουλο».

Έκτοτε, η ζωή του μετατράπηκε σε κόλαση. Απειλήθηκε, ξυλοκοπήθηκε και σύρθηκε στα δικαστήρια με κατασκευασμένες κατηγορίες. Συνελήφθη από την Αστυνομία και ξυλοκοπήθηκε για παραδειγματισμό ακόμη και από αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ..

Τον προειδοποίησαν πως θα πληρώσει με τη ζωή του την αποκοτιά του να σκεφτεί και μόνον να καταφύγει στον Τριανταφυλλόπουλο. Του έσπασαν το σπίτι για να ανακαλύψουν στοιχεία που ενδεχομένως να είχε κρύψει. Του έσπασαν τρεις φορές το αυτοκίνητο για τον ίδιο λόγο. Τον ξυλοκόπησαν μπράβοι, κοινοί ποινικοί του υποκόσμου. Τέλος, τον εξεδίωξαν από την εργασία του και φρόντισαν να εκδιωχθεί και από άλλη εργασία την οποία βρήκε.
 
 ixnos.blogspot.com/2013/05/blog-post_6739.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου