Κυριακή, 26 Μαΐου 2013

(Μπράβο στο ΚΚΕ! Επιτέλους κάποιος τα λέει)! "Το αντιρατσιστικό έχει στόχο την ταξική πάλη"

Ο μεγαλύτερος φόβος του συστήματος είναι η αντίστασηΟμιλία παρέθεσε στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας ο γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, στο πλαίσιο ανοικτής συγκέντρωσης και ομιλίας. Μεταξύ άλλων μίλησε και για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο υπογραμμίζοντας ότι με το νομοσχέδιο ανοίγει ο δρόμος για να εφαρμοστούν και στην Ελλάδα οι αντιδραστικές αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι οποίες, όπως διευκρίνισε, στο όνομα της καταπολέμησης του ρατσισμού και της ξενοφοβίας, προωθούν την αντιδραστική και ανιστόρητη θεωρία των δύο άκρων, της εξίσωσης του φασισμού με τον κομμουνισμό.
Βάζουν στο ίδιο τσουβάλι το ναζισμό –που είναι ό,τι πιο αντιδραστικό και εγκληματικό έχει γεννήσει το καπιταλιστικό σύστημα, το δικό τους σύστημα– με τον... κομμουνισμό, το κομμουνιστικό κίνημα, που ιστορικά έχει αποδειχθεί ο πιο συνεπής εχθρός του ναζισμού καταθέτοντας εκατομμύρια θύματα στο αγώνα για να νικηθεί ο ναζισμός.
Εμείς το λέμε ξεκάθαρα, τόνισε κατηγορηματικά ο κ. Κουτσούμπας. Αυτές οι προτάσεις δεν έχουν στόχο ούτε το ρατσισμό ούτε τους φορείς του ρατσισμού.
Έχουν στόχο –και δεν το κρύβουν– να ποινικοποιήσουν την ταξική πάλη, τους λαϊκούς αγώνες, την κομμουνιστική ιδεολογία, δήλωσε ο γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ.
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου