Τετάρτη, 8 Μαΐου 2013

ΑΘΛΙΟΤΗΤΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ!!!ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΑΠΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΣΥΜΠΑΝ./ΑΘΛΙΟΤΗΤΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΜΥΝΑΣ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΚΠΟΝΗΣΕ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ ΚΙΕΛΟΥ, ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΣΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΔΟΓΜΑΤΑ ΑΜΕΣΑ ΚΑΤΑ ΑΝΤΑΡΤΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΕΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΚΛΗΘΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΣΕ ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ, ΟΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ, Η ΚΥΠΡΟΣ ΚΑΙ Η ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ!!!!

ΤΕΤΟΙΑ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΜΥΝΑΣ.
ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝΕ ΜΟΝΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΡΑ ΣΕ ΕΜΑΣ!!ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ!!!ΕΙΝΑΙ ΦΕΥΓΑΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ...

*Η ΜΕΛΕΤΗ ΕΓΙΝΕ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΣΙΑ, ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!!!

*Η ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ.ΕΝΩ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΣΤΟ ΝΟΤΟ!!

*ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΧΩΡΕΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ....ΒΡΙΣΚΟΜΕΝΗ ΣΕ ΑΔΥΝΑΜΙΑ!!!! ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ/105 ΣΕΛΙΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ Ο ΡΟΜΠΕΝ ΣΡΕΝΤΕΡ, ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ/ΜΠΟΥΝΤΕΣΒΕΡ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΠΑΝΤΟΥ.../ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΗΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΡΩΜΑΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ....!!!

ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ ΔΙΔΑΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΚΟΝΤΟΥΖ ΚΑΙ ΦΑΙΖΑΜΠΑΝΤ, ΘΑ ΗΣΑΝ ΧΡΗΣΙΜΑ ΝΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΥΠΟΨΗ...ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ...

Ο ΤΥΠΑΚΟΣ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ. ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΗΓΑΝΕ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΗΣΑΝ ΗΣΥΧΑ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΝΟΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ. Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΒΙΚΗ, ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝΕ ΑΝΔΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΠΟΛΟΥΣΑΝ ΕΚΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ..../ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ 2007 ΤΟΥΣ ΕΙΔΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ...ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΟΒΑΡΟΙ ΑΣ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΝΑ ΧΤΥΠΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΤΑΛΙΜΠΑΝΙΚΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ...ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΔΑΞΟΥΜΕ....ΑΦΟΥ ΧΑΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ.
ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ.


ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝΕ ΑΣ ΚΟΠΙΑΣΟΥΝ...ΥΠΕΦΕΡΑΝ ΤΟ 1941-1944.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου