Δευτέρα, 13 Μαΐου 2013

Αλήτες, Ρουφιάνοι. Δημοσιογράφοι Υπηρεσίας! Το επαναλαμβάνουν -με ντελάλη το ΜΕGΑ, το κανάλι των νταβατζήδων δημοσίων έργων, της τροϊκανής αλητείας- και εκβιάζουν με: ΑΥΤΌΦΩΡΟ, ΦΥΛΑΚΙΣΗ, ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ...


Μας το ξαναπαν για να το εμπεδώσουμε (απαγορεύεται καθε απεργία κατά την διάρκεια των Εξετάσεων). "Επανάληψη του μηνύματος", είπε πανευτυχής η Σπυράκη, με - την πεπαλαιωμένη έκφραση - "σταθερό μότο".
Ταυτόχρονα, για να μην υπάρξει καμία παρανόηση, θύμισαν πως αν δεν παραλάβουν οι προληπτικά επιστρατευμένοι εκπαιδευτικοί τα φύλλα πορείας, αυτό σημαίνει: 
Αυτόφωρο, φυλάκιση, απολύσεις.
 Το ΜΕGΑ, ο ντελάλης του... πολυχρονεμένου μας πασά-Αντώνη, συνέχισε στο ίδιο μοτίβο με την πιο δυνατή φωνή του, το Ντερμπεντέρη (εντος ολίγου)...
Από nonews-NEWS
Ντερμπεντέρης: Ενας Μπουμπούκος, με τήβεννο εισαγγελέα...  
"Θριαμβεύει το αυτονόητο", μας είπε για την παράνομη και αντισυνταγματική, προληπτική επιστράτευση...
Στο καθήκον. Στην υπηρεσία του καθεστώτος. "Το αυτονόητο θριαμβεύει", είπε σχεδόν πανηγυρίζοντας ο Ντερμπεντέρης . Ο,τι ακριβώς μας λέει και ο περιφερόμενος, από τα χαράματα μέχρι βαθείας νυκτός, στα κανάλια γραφικός Μπουμπούκος.
Ο Ντερμπεντέρης θεώρησε επίσης "αυτονόητο" να ερμηνεύσει τη στάση της ΑΔΕΔΥ ως αποδοκιμασία της απεργίας των εκπαιδευτικών. Και φυσικά, έσπευσε να τοποθετήσει τον ΣΥΡΙΖΑ δίπλα στο ΚΚΕ, που διατύπωσε αντιρρήσεις για την απεργία.
Ολα στο ίδιο τσουκάλι. Και στο καπάκι να 'ναι χαραγμένη η πανηγυρική φράση "το αυτονόητο θριαμβεύει"...

Από nonews-NEWS , μέσω "Το Γρέκι"sibilla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου