Τετάρτη, 5 Ιουνίου 2013

Δεν πρέπει να λέμε το… λαμόγιο… λαμόγιο, είναι… απαξιωτικό.
Επειδή "κάποιοι"  επιμένουν εσκεμμένα να παραποιούν την αλήθεια, Διαβάστε μόνοι σας την απόφαση του δικαστηρίου που είναι κόλαφος για τον Αντρίκο Παπανδρέου και ΟΧΙ για τον Καμμένο. Το μόνο επιβαρυντικό που αναφέρει είναι μόνο στο χαρακτηρισμό από τον Καμμενο για τον Αντρικο….  "λαμόγιο":"
 Ο απαξιωτικός τρόπος με τον οποίο ο εναγόμενος αναφέρεται στον ενάγοντα, με τις συγκεκριμένες δηλώσεις του, δεν προσιδιάζουν με εκείνον που οφείλουν να εκφέρουν οι πολιτικοί σε μια ευνομούμενη πολιτεία, όπου κατά κανένα τρόπο και για κανένα λόγο δεν είναι ανεκτό να θίγεται ο πυρήνας της αξιοπρέπειας οποιουδήποτε ανθρώπου χάριν ενός αορίστου δικαιολογημένου ενδιαφέροντος του κοινού, πολλώ δε μάλλον όταν τούτο θα μπορούσε κάλλιστα να επιτευχθεί κατά τέτοιο τρόπο ώστε να μη θιγεί η αξία οποιουδήποτε ανθρώπου, δοθέντος ότι ο σεβασμός αυτής αποτελεί βασική συνταγματική επιλογή".
Όπως φαίνεται αργυρώνητα  sites είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία αποκατάστασης του ονόματος "Παπανδρέου" ,ή βαριούνται να διαβάσουν ή δεν ξέρουν τι διαβάζουν.
Διαβάστε και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα γιατί η αλήθεια πρέπει να λάμπει πάντα:


ΜΕΡΟΣ 1
ΜΕΡΟΣ 2
ΜΕΡΟΣ 3
ΜΕΡΟΣ 4
ΜΕΡΟΣ 5
ΜΕΡΟΣ 6
ΜΕΡΟΣ 7
ΜΕΡΟΣ 8


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου