Δευτέρα, 3 Ιουνίου 2013

Δεν μας λες ρε γερμανοτσολιά; Tων υπουργών και λοιπών άθλιων τον μείωσες 60% ;
Προχθές Πέμπτη 30/5/2013, συνεδρίασε το ΚΥΣΕΑ υπό την προεδρία του γερμανοτσολιά Σαμαρά με θέμα την νέα δομή των ενόπλων δυνάμεων της χώρας. Μετά το τέλος της συνεδρίασης ο πρωθυπουργός δήλωσε ότι ουσιαστικά "θυσίασε" τους μισθούς των ανώτατων αξιωματικών προς όφελος  των μεσαίων στελεχών.
«Ήταν πολιτική επιλογή της κυβέρνησής μας να πετσοκόψουμε τους μισθούς των υψηλόβαθμων αντί να προβούμε σε αθρόες απολύσεις μικρομεσαίων στελεχών τσακίζοντας έτσι τη ραχοκοκαλιά του στρατεύματος. Ήταν επιλογή μας να διασώσουμε τους μικρούς και να κόψουμε από 45 έως 60% τις αποδοχές των μεγάλων!», είπε και πρόσθεσε πως «δεν επιλέξαμε την εύκολη οδό που ακολούθησαν Γάλλοι, Γερμανοί ακόμη και Ισραηλινοί σχεδιάζοντας μαζικές απολύσεις στα στρατεύματά τους για να διατηρήσουν τα προνόμια της ελίτ των στρατιωτικών».

Ο κ. Σαμαράς απευθύνθηκε στον αρχηγό ΓΕΕΘΑ λέγοντας: «Είναι προς τιμήν σου, στρατηγέ Κωσταράκο που από την πρώτη στιγμή με γενναιότητα μπήκες επικεφαλής αυτής της εκστρατείας αποδεχόμενος τη μεγαλύτερη μείωση μισθού που ξεπερνάει το 60%! Αυτό πρέπει να το επικοινωνήσετε, ώστε οι ένστολοι να ξέρουν το παρασκήνιο, να ξέρουν όλη την αλήθεια και να μη διαμαρτύρονται χωρίς να γνωρίζουν το τι συμβαίνει στους άλλους στρατούς
».
ixnos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου