Τρίτη, 2 Ιουλίου 2013

Συνάντηση Ραιχενμπαχ με τον νέο υποτακτικό του .....Πουτάνα ελλαδίτσα διέλυσες.
Ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις – Μπουμπουκος- Γεωργιάδης, συναντήθηκε με τον επικεφαλής της Task Force στην Ελλάδα, Χορστ Ράιχενμπαχ. Μετά τη συνάντηση, υποστήριξε ότι η υγεία των πολιτών θα προστατεύεται κατά πολύ καλύτερο τρόπο από ότι στο παρελθόν «Συναντηθήκαμε με τον κ. Ράιχενμπαχ, τον οποίο καλωσόρισα στο Υπουργείο και τον ευχαρίστησα για όλη τη βοήθεια που παρέχει η Task Force στην Ελλάδα και το Υπουργείο Υγείας. Έχουμε ετοιμάσει ένα πρόγραμμα, με χρονικό ορίζοντα έτους, με πάρα πολλές δράσεις προς όφελος των Ελλήνων πολιτών σε αυτές τις εποχές κρίσης. Θα τις παρουσιάζουμε μια μια και θα δείτε πολύ γρήγορα ότι, από την εφαρμογή τους, η υγεία των πολιτών θα προστατεύεται κατά πολύ καλύτερο τρόπο από ό,τι στο παρελθόν. Μέχρι και βιβλιοθήκες με αρχαίους συγγραφείς θα βάλω στα νοσοκομεία για να πάρουμε κανά φράγκο επιπλέον. 
Μια από τις πρώτες μου ασχολίες είναι να Επαναφέρω την διάταξη του Λοβέρδου για τις οροθετικές ιερόδουλες . Θα έχουμε μια διαρκή συνεργασία τους επόμενους μήνες. Για μια ακόμη φορά τον ευχαριστώ για όλη τη βοήθεια».

Στη συνέχεια ο κ. Ράιχενμπαχ δήλωσε ότι:

«Ευχαριστώ, κ. υποτακτικέ , για την ευκαιρία να συζητήσω μαζί σας. Είμαι πολύ ευχαριστημένος για τη συνεργασία την οποία έχουμε εγκαθιδρύσει και η οποία θα συνεχιστεί. Πιστεύω ότι το πρόγραμμα το οποίο διαχειρίζεστε, είναι πολύ σημαντικό για την υγεία των Ελλήνων πολιτών, ενώ διαπίστωσα το ειλικρινές σας ενδιαφέρον για το καλό μας. Τα θέματα υγείας μας αφορούν όλους, οπότε σας ευχαριστώ θερμά για το ενδιαφέρον σας».


Πουτάνα ελλαδίτσα διέλυσες. 
http://ixnos.blogspot.gr/search?updated-max=2013-07-02T11:19:00%2B03:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου