Σάββατο, 20 Ιουλίου 2013

Άρπαξε τις ψιλές του ο Μπουμπουκος
Oργισμένοι άνεργοι πολίτες κτύπησαν, αποδοκίμασαν και εξύβρισαν τον δήθεν υπουργό Υγείας μπουμπούκο Γεωργιάδη πριν λίγο κατά την προγραμματισμένη επίσκεψή του στο Αττικό Νοσοκομείο.

Σημειώνεται ότι είχε προηγηθεί ανακοίνωση εργαζομένων του νοσοκομείου, στην οποία ανέφεραν ότι ο Μπουμπουκος "είναι ανεπιθύμητος".

Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ κινούνταν προς το νοσοκομείο δέχθηκε την επίθεση πολιτών που διαμαρτύρονταν για την εξαθλίωση στην οποία τους έχουν ρίξει οι κυβερνήσεις των Μνημονίων.

Οι πολίτες όρμησαν επάνω στον υπουργό Υγείας τον έσπρωξαν και τον χτύπησαν ενώ η φρουρά του δεν μπορούσε να κάνει τίποτα μπροστά στην ορμή και στην απόγνωση των πολιτών.

Συνεργάτες του αναφέρουν, ότι ο μπουμπούκος επέστρεψε στο υπουργείο "Κτυπημένος στο λαιμό τους και το κεφάλι. Ήταν κατακόκκινος από τα σημάδια των κτυπημάτων".

Με μεγάλη δυσκολία η αστυνομία που βρισκόταν εκεί κατάφερε να τον γλιτώσει  από τα χέρια των εξαθλιωμένων πολιτών.

Μετά το συμβάν, σε κακή ψυχολογική κατάσταση μίλησε για λίγο στους γιατρούς και στο προσωπικό του νοσοκομείου και αποχώρησε συντομότερα από το προγραμματισμένο.
Μιλώντας στο VIMA FM υποστήριξε πως στο νοσοκομείο είχαν φτάσει μέλη της άκρας Αριστεράς και μόλις τον είδαν του επιτέθηκαν αρχικά φραστικά, στη συνέχεια του πέταξαν έναν καφέ και μετά κάποιος από αυτούς τον χτύπησε στο πρόσωπο. Μάλιστα τόνισε πως αν και η αστυνομία το ενημέρωσε για τους συγκεντρωμένου, εκείνος αποφάσισε να πάει από την κεντρική είσοδο και να μιλήσει με τους συγκεντρωμένους. Όπως είπε «αν και με περίμεναν, δεν κρύφτηκα».

Είναι ο πρώτος ξυλοδαρμός υπουργού της κυβέρνησης Σαμαρά και αν συνεχίσει η κατάσταση σίγουρα δεν θα είναι ο τελευταίος. Καλά θα κάνουν να λαμβάνουν περισσότερα μέτρα ασφαλείας, αφού το καζάνι "βράζει"...
 
 
 
ixnos

1 σχόλιο:

  1. Αυτά είναι ντροπής πράγματα....
    Μόνο στη Ελλάδα γίνονται
    Η Κυβέρνηση έτσι δεν πέφτει παρά μόνο με εκλογές
    με την ψήφο του λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή