Κυριακή, 21 Ιουλίου 2013

ΨΗΦΑ... ΨΟΦΑ ΚΑΙ ΣΩΠΑ ΕΛΛΗΝΟΜΑΛΑΚΑ...

ΛΟΥΚΕΤΟ σε έξι νοσοκομεία της Αττικής τον Αύγουστο βάζει ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ του ΣΑΜΑΡΑ.

ΨΗΦΑ... ΨΟΦΑ ΚΑΙ ΣΩΠΑ ΕΛΛΗΝΟΜΑΛΑΚΑ...
ΨΗΦΑ... ΣΩΠΑ ΚΑΙ ΨΟΦΑ ...
Σε πλήρη εξέλιξη θα βρεθεί εντός του επόμενου μήνα το πρόγραμμα του υπουργείου Υγείας για την κατάργηση-συγώνευση νοσοκομείων, ενώ είναι ήδη έτοιμο το σχέδιο για να ενταχθούν σε κινητικότητα διοικητικοί και ιατρικό προσωπικό (1.342 εργαζόμενοι από σύνολο 1.867).
Όπως αναφέρει το Έθνος της Κυριακής, οι ριζικές τομές στο σύστημα Υγείας θα εφαρμοστούν αρχικά σε έξι νοσοκομεία της Αττικής και συγκεκριμένα στα εξής:
- Γενικό Νοσοκομείο Δυτικής Αττικής (Λοιμωδών)
- Γενικό Νοσοκομείο Πατησίων
- Σπηλιοπούλειο Νοσοκομείο (Η Αγία Ελένη)
- Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών (Πολυκλινική)
- Ινστιτούτο Έρευνας Νοσημάτων Θώρακος Υγιεινής και Ασφαλείας της Εργασίας
- Νομαρχιακό Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών (Αμαλία Φλέμινγκ)
Τα συγκεκριμένα νοσηλευτικά ιδρύματα είτε θα καταργηθούν είτε θα αλλάξουν χαρακτήρα, είτε θα συγχωνευτούν με άλλα, έτσι ώστε να προχωρήσει το πρόγραμμα που είχε συναποφασίσει η τρόικα με την κυβέρνηση Παπαδήμου.
Στο Λοιμωδών θα παραμείνουν οι 90 από τους 395 εργαζομένους και θα μετατραπεί σε πολυϊατρείο του ΕΟΠΥΥ. Το Σπηλιοπούλειο θα μετατραπεί σε Παθολογικό Ξενώνα ανακουφιστικής φροντίδας. Το Γενικό Νοσοκομείο Πατησίων θα καταργηθεί. Το ίδιο προβλέπεται και για το Ινστιτούτο Έρευνας Νοσημάτων Θώρακος.
Για το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών προβλέπεται η μετατροπή του σε ιατρεία μίας στάσης που θα εξυπηρετούν πολίτες για έκδοση πιστοποιητικών υγιεινής φύσεως.
Τέλος, το Αμαλία Φλέμινγκ θα συγχωνευτεί με το "Σισμανόγλειο" και το Παίδων Πεντέλης.

ΣΕ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΑΠΑΘΕΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΝΟΔΟΚΟΜΕΙΩΝ;
ΠΟΙΑ ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΣΟΚ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.

ΠΛΕΟΝ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ "ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΜΑΛΑΚΑ" ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΪΝΣΤΑΙΝ ΟΤΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΟ.
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου