Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2013

Κατάσχεσαν 4000 λίρες του φουκαρά… μπαμπά Πλευρη; Δεν ντρέπονται;


Τα κέρδη όμως που επέφερε (μόνο αυτό το «επάγγελμα» άραγε;) σε ένα πρωτοκλασάτο στέλεχος της ντόπιας ακροδεξιάς, τον δικηγόρο Κωνσταντίνο Πλεύρη, μας εντυπωσίασαν και μας άφησαν άφωνους.
Όπως ακούμε στο βίντεο που παραθέτουμε το πάλε ποτέ πρωτοκλασάτο στέλεχος της φασιστικής οργάνωσης «4η Αυγούστου» μόνο το τελευταίο διάστημα έχει διακινήσει «μεγάλο αριθμό χρυσών λιρών, αξίας πολλών εκατομμυρίων ευρώ», ενώ μόνο σε μια θυρίδα του οι άνδρες του ΣΔΟΕ βρήκαν και δέσμευσαν 4.000 χρυσές λίρες!!! 

Επειδή, πιθανόν, κάποιοι απ’ τους νεότερους αναγνώστες μας να μην γνωρίζουν την πολιτική διαδρομή αυτού του τύπου φροντίζουμε να τους την θυμίσουμε αναδημοσιεύοντας ένα κείμενο από την εφημερίδα «Ποντίκι» 17/11/2011.
Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης, για όσους δεν θέλουν να θυμούνται, ή δεν γνωρίζουν, υπήρξε υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του ΛΑΟΣ στην Α' Αθήνας στις βουλευτικές εκλογές του 2004.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» (28.1.2007), «είναι ο ιδρυτής της ναζιστικής ομάδας "Κόμμα 4ης Αυγούστου", σύμβουλος του Αρχηγείου Στρατού επί χούντας και διευθυντής του γραφείου του - αλήστου μνήμης - αρχιχουντικού Ι. Λαδά». 
Στο ίδιο δημοσίευμα παρουσιάζεται η ιδεολογική ταυτότητα του Κ. Πλεύρη, η οποία προφανώς εκτιμήθηκε δεόντως από τον Γ. Καρατζαφέρη για να τον προτείνει ως υποψήφιο του κόμματος του:«0υδέποτε έκρυψα την ιδεολογία μου και είναι τιμή μου που συνειργάσθην με το Στρατιωτικό Καθεστώς της 21ης Απριλίου».
Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης, στο πόνημα του «Οι Εβραίοι», εκτός από τον Χίτλερ και τα «Ες-Ες», εκφράζει τη συμπάθεια του και τις ευχαριστίες του σε ένα και μοναδικό πρόσωπο: «Ευχαριστώ τον Άδωνι Γεωργιάδη, που είχε το θάρρος να παρουσίαση το βιβλίον στην τηλεόρασιν»..


ixnos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου