Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου 2013

Δημοσκόπηση: Πάνω από το 50% έχασαν ΠΑΣΟΚ –ΔΗΜΑΡ στην Α΄ ΑθηνώνΣύμφωνα με δημοσκόπηση της Metron Analysis, πάνω από το 50% των δυνάμεών τους έχασαν ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ στην Α΄ Αθηνών
κλικ στην εικόνα για να μεγαλώσεικλικ στην εικόνα για να μεγαλώσει
Δημοσκόπηση της  Metron Analysis, που δείχνει το ΠΑΣΟΚ να παραμένει καθηλωμένο στο 6,8% ενώ στην Α΄ Αθηνών  και στις ηλικίες 18-34 χρόνων να εμφανίζει μηδενικό ποσοστό, επικαλείται η εφημερίδα «Κυριακάτικη Δημοκρατία».
Αναλυτικότερα, σε δημοσκόπηση της Metron Analysis τον Ιούλιο, στην Α' ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ καταγράφουν πτώση μεγαλύτερη του μισού των δυνάμεών τους στη συγκεκριμένη εκλογική περιφέρεια.
Αναλυτικότερα:
Το ΠΑΣΟΚ
Στις ηλικίες 35-44 ετών το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει 1,8%
Στις ηλικίες 45-54 ετών το ποσοστό πέφτει στο 1,6%.
Στις ηλικίες 55-64 ετών το ποσοστό ανεβαίνει στο 2,9%.
Μόνο στις μη παραγωγικές ηλικίες των άνω των 65 χρόνων, των ανθρώπων που πίστεψαν στο παλιό ΠΑΣΟΚ, εμφανίζεται   ποσοστό 10,9%, και πάλι όμως  χαμηλότερο από το πανελλαδικό ποσοστό  που είχε συγκεντρώσει στην συγκεκριμένη εκλογική περιφέρεια στην ίδια ηλικία, στην τελευταία αναμέτρηση. Συνολικά το ΠΑΣΟΚ  στην Α' Αθηνών συγκεντρώνει 3,6%, ενώ στις τελευταίες εκλογές του Ιουνίου του 2012 είχε λάβει 8,72%.  
Η ΝΔ 
Στην ίδια μέτρηση για την Α' Αθηνών τον Ιούλιο η Ν.Δ. είχε όσον αφορά την πρόθεση ψήφου προβάδισμα 3,5 μονάδων, έναντι του ΣΥΡΙΖΑ (21,3% με 17,8%). Στην τρίτη θέση η Χρυσή Αυγή με 9,4%.
Η ΔΗΜΑΡ
Στην ίδια εκλογική περιφέρεια η ΔΗΜΑΡ από 7,37% που είχε λάβει στις εκλογές του Ιουνίου του 2012, συγκεντρώνει ως μέσο όρο 3% μειώνοντας τις δυνάμεις της κάτω από το μισό.

 eklogika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου