Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2013

Τα΄αλογα ….τα΄αλογα …του ……Ομέρ…. Βρυώνη
Σε σχετική ανακοίνωση, ο .."γνωστός"  δημοσιογράφος Σεραφείμ Φυντανί..δης είναι ο πρόεδρος του νέου Δ.Σ. της «Ραδιοτηλεοπτικής Α.Ε.», ενώ διευθύνων σύμβουλος είναι ο ...μηχανικός Δημήτρης Μπέης πρώην συνεταίρος του Βρυώνη στην METAL Α.Ε και επιλογη - προτίμηση του Βενιζέλου. Εμείς προς το παρόν θα πούμε μόνο ..ενα . Μπέη σε θέλει ο...Καλογρίδης για τις ....δουλειές στην...Λιβύη. Επίσης  μέλος του Δ.Σ. ειναι ο νομικός Γιάννης Μπούρας. Για χρόνια ο δημοσιογράφος έδωσε μάχη για την ..υποτίθεται αλήθεια μέσα από τα ρεπορτάζ  και τα άρθρα του, την ιδία ώρα που ήταν μέρος του συστήματος παίρνοντας το μερίδιο του από την κρατική… πίτα των ψιλο-έργων μέσω της συζύγου κατά της επάρατη περίοδο των ολυμπιακών έργων .  Ξεκίνησε έτσι η προβολή προγράμματος του E tv, του νέου Βρυωνικού τηλεοπτικού σταθμού που αντικατέστησε το κανάλι του ΚΚΕ, τον 902. 
Ο «φραγκάτος» Βρυώνης και ιδιοκτήτης του ΕΧΤRΑ 3  κρύβεται ακόμα στη “κυλότα” της off shore, όχι για να μην τον… ματιάσει ο ελληνικός Λαός αλλά επειδή χρωστά στο δημόσιο πάνω από 40 εκατομμύρια, και  βρήκε τον πιο αντιπροσωπευτικό δημοσιογράφο ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ.  
Αυτόν που …πάλεψε μια ζωή για την… αλήθεια σε αυτόν τον τόπο. 

Ο τόπος έχει πολλά φυντάνια. Φυντανίδη έναν !!!
Σε λίγο ίσως να δούμε και Χαρδαβέλες Ζουγκλομάκηδες ,Γιομπαζολιάδες ..(οχι τσολιαδες) μερικές τελειωμένες κολόγριες – δημοσιογραφίνες και το κακό συναπαντημα.

Το δελτίο θα παρουσιάζουν εναλλάξ ο Γιώργος Καραμέρος και ο Άκης Παυλόπουλος.Ixnos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου