Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου 2013

Εάν έσφαζαν αμερικανούς θα …βομβάρδιζε τον…εαυτόν του ο ΟΜΠΑΜΙΑΣ;
Δεν συνέβη όμως σε… Αμερικανούς, έτσι δεν υπάρχει ως είδηση.
Οι τρομοκράτες που συνδέονται με την Αλ Κάιντα στη Συρία (και τους οποίους στηρίζει ο κάτοχος βραβείου «Νόμπελ Ειρήνης» Ομπάμα)αποκεφάλισαν και τους 24 Σύριους επιβάτες που ταξίδευαν από Tartus προς Ras al – Ain στα βορειοανατολικά της Συρίας, μεταξύ των οποίων μια μητέρα και ένα βρέφος 40ημερών! Οι ένοπλοι από την τρομοκρατική οργάνωση ‘Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ και του Λεβάντε’ σταμάτησαν το λεωφορείο στο δρόμο Talkalakh και τους σκότωσαν όλους πριν βάλουν φωτιά στο λεωφορείο. Σύμφωνα με αναφορές μέσων ενημέρωσης, η επίθεση πραγματοποιήθηκε επειδή οι επιβάτες, οι οποίοι ήταν από τρία διαφορετικά χωριά στο Ras al – Ain, υποστήριζαν Κουρδικές αντι–τρομοκρατικές ομάδες, οι οποίες σχηματίστηκαν πρόσφατα για να υπερασπιστούν τον κουρδικό πληθυσμό από τους τρομοκράτες .
Μεταξύ των νεκρών, αναγνωρίστηκε και το πτώμα μιας μητέρας και του 40 ημερών βρέφους της από τους συγγενείς.
Ο ηγέτης των Κούρδων της Συρίας, Saleh Muslim, προειδοποίησε την Παρασκευή ότι η κουρδική μειονότητα κινδυνεύει με εθνοκάθαρση από τους τρομοκράτες της Αλ Κάιντα.
Ενώ δεν υπάρχει κανένα τέλος στον ορίζοντα για την αιματηρή σύγκρουση στην Συρία η οποία ενισχύεται από την παρουσία ξένων, ένα άλλο μέτωπο έχει διαμορφωθεί μεταξύ της πολιτοφυλακής των Κούρδων και εξτρεμιστών στη Βόρεια Συρία.
Τρομοκρατικές ομάδες που συνδέονται με την Αλ Κάιντα, που δρουν στη χώρα, συμπεριλαμβανομένου του ‘Μετώπου al – Nusra’, προσπαθούν να καταλάβουν  κουρδικά εδάφη και να τα κάνουν μέρος ενός κράτους που θέλουν να δημιουργήσουν στην περιοχή.
Μετά από τις φονικές επιθέσεις στις κουρδικές περιοχές κατά τους τελευταίους μήνες, σχηματίστηκαν ομάδες πολιτοφυλακής Κούρδων για την προστασία του λαού τους.
Οι ένοπλες ομάδες ανταρτών συνεχίζουν να στοχεύουν αμάχους, την ώρα που οι ΗΠΑ απειλούν τον συριακό στρατό και την συριακή κυβέρνηση, κάτι που κάνει ευκολότερες τις επιθέσεις για τους αντάρτες.

Δείτε και αυτό
 Συρία: Με μισθό 1.200 ευρώ οι ισλαμιστές δολοφονούν, βιάζουν, αποκεφαλίζουνΦρικιαστικό βίντεο ήρθε στη δημοσιότητα από τους New York Τimes, το οποίο δείχνει την εκτέλεση 7 Σύρων στρατιωτών από τους ισλαμιστές. 

Στο βίντεο που δημοσιεύουν απεικονίζονται αντάρτες που στέκονται πάνω από επτά αιχμαλώτους τους με τα όπλα στραμμένα πάνω τους. Σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα, αφού ο επικεφαλής των ανταρτών απήγγειλε ένα επαναστατικό στίχο που έκανε λόγο για συμμετοχή των συλληφθέντων στη διαφθορά των πενήντα χρόνων, δίνοντας τον όρκο για εκδίκηση, πυροβόλησε στο πίσω μέρος του κεφαλιού τον πρώτο κρατούμενο και στη συνέχεια οι ένοπλοι ακολούθησαν το παράδειγμά του, σκοτώνοντας εν ψυχρώ όλους τους κρατουμένους.  

Σημειώνεται πως το βίντεο που ακολουθεί έχει μαγνητοσκοπηθεί τον περασμένο Απρίλιο, αλλά είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας.
δειτε το βιντεο
http://www.nytimes.com/video/2013/09/05/multimedia/100000002421671/syrian-rebels-execute-7-soldiers.html

ιχνος