Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2013

Πάνθηρες του Πανιωνίου προς Χρυσή Αυγή: "Στη Νέα Σμύρνη ξέρουμε από προσφυγιά, από αντίσταση σε γερμανοτσολιάδες"


Οι οργανωμένοι οπαδοί του Πανιώνιου, Πάνθηρες εξέδωσαν ανακοίνωση όπου αναφέρονται στην επίσκεψη μελών της Χρυσής Αυγής στη Νέα Σμύρνη, τονίζοντας πως την επόμενη φορά θα τους ... ξεναγήσουν στα συντριβάνια και τα πηγάδια της περιοχής! - 

 Η ανακοίνωση των Πανθήρων :...
 "Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε ότι σήμερα το πρωί έκαναν την εμφάνισή τους στην πλατεία της Νέας Σμύρνης μέλη της φασιστικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή. Μάθαμε επίσης, ότι ενήργησαν αιφνιδιαστικά, με πλήρη κάλυψη από την ασφάλεια ενώ αποχώρησαν τάχιστα μετά από την ολιγόλεπτη προσπάθειά τους να μοιράσουν προπαγανδιστικό υλικό σε θαμώνες καταστημάτων και περαστικούς, οι οποίοι κάθε άλλο παρά δεκτικοί ήταν.

 Φυσικά, στο σημείο εμφανίστηκαν νωρίς το πρωί χωρίς καμία προειδοποίηση ή δημόσιο κάλεσμα και κάτω από άκρα μυστικότητα, συνήθη τακτική για παρακρατικές και αντικοινωνικές ομάδες υπανθρώπων. Ήταν κρίμα που δεν έμειναν λίγη παραπάνω ώρα, από τα σκάρτα δέκα λεπτά που βρέθηκαν στα μέρη μας, καθώς δεν μας έδωσαν το χρόνο να τους ξεναγήσουμε στα ωραία συντριβάνια και πηγάδια της πόλης μας.   Τους ενημερώνουμε λοιπόν, την επόμενη φορά που θα θελήσουν να επισκεφτούν την Νέα Σμύρνη, να το πράξουν λεβέντικα και παντελονάτα.

 Εμείς θα είμαστε εκεί να τους κάνουμε τη περιήγηση που πρέπει (οδοφράγματα Ομήρου, Μεγάλου Αλεξάνδρου, πλατεία Σκατζουράκη, τάγμα Ι/1 Νέας Σμύρνης, Μεταξωτή Διμοιρία).   Στη Νέα Σμύρνη ξέρουμε από προσφυγιά, από αντίσταση σε γερμανοτσολιάδες και τιμάμε το αίμα των παππούδων μας. Είμαστε περήφανοι για τη καταγωγή μας και θα συντρίψουμε κάθε φασισμό που θα εμφανίζεται εναντίον των φτωχών και των καταπιεσμένων. Ούτε στη Νέα Σμύρνη, ούτε πουθενά ... Panthers Club 1983"
 http://kafeneio-gr.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου