Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2013

Αθηνά Δρέττα – ΠΑΣΟΚ: «Τον Τεμπονέρα δεν τον σκότωσε κόμμα!» – ΝΤΡΟΠΗ σου ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΗ!

Αθηνά Δρέττα – ΠΑΣΟΚ, το μνημονιακό γερμανοτσογλάνι του ΤΙΠΟΤΑ: «Τον Τεμπονέρα δεν τον σκότωσε κόμμα!» - Αυτή η προσβολή δεν θα μείνει έτσι κυρία Δρέττα! Ελήφθη, ανεπάγγελτο κατασκεύασμα των ΜΚΟ, που τώρα ανέλαβες να ξεπλύνεις την ακροδεξιά ιερή συμμαχία των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ;

Αθηνά Δρέττα – ΠΑΣΟΚ: «Τον Τεμπονέρα δεν τον σκότωσε κόμμα!» – ΝΤΡΟΠΗ σου ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΗ!
Η Αθηνά Δρέττα είναι γνωστή για τις απόψεις της, πρώην ΣΥΝ τώρα ΠΑΣΟΚ, και για το σθένος της, όταν διαπραγματευόταν με την τρόικα έκλαιγε!
Η Αθηνά Δρέττα ήταν καλεσμένη το πρωί της Παρασκευής στην Πρώτη Γραμμή του ΣΚΑΪ. Συζητώντας με τους δημοσιογράφους της εκπομπής έγινε αναφορά από τον Βασίλη Λυριτζή στη δολοφονία Τεμπονέρα, συγκριτικά με το φόνο του Παύλου Φύσσα και η Αθηνά Δρέττα είπε με ύφος χιλίων πιθήκων: «Τον Τεμπονέρα δεν τον σκότωσε κόμμα».
Επειδή η κυρία Δρέττα προκαλεί το δημοκρατικό λαό που σε αντίθεση με εκείνη έχει μνήμη, επειδή η Αθηνά Δρέττα πέρα από μνημονιακό δεκανίκι είναι και...
συνειδητά δεξιό δεκανίκι (όλοι αυτοί που φεύγουν από τον ΣΥΝ πώς καταλήγουν, μέσω ΠΑΣΟΚ, δεξιοί νεοφιλελεύθεροι μια απορία πάντα την είχαμε), επειδή η Αθηνά Δρέττα μας εξόργισε, ορισμένες γρήγορες απαντήσεις στην Αθήνα Δρέττα και θα επανέλθουμε!
Αυτή η προσβολή δεν θα μείνει έτσι κυρία Δρέττα! Θα απαντηθεί όπως πρέπει για να αποκατασταθεί η μνήμη του δολοφονηθέντος δημοκρατικού αγωνιστή:
kalabokas onned1 patraeam
Δειτε το βιντεο
 http://www.youtube.com/watch?v=i6RMThGymsA
 
"tsantiri"Sibilla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου