Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2013

Γεωργιάδης: Για τα επόμενα 10 χρόνια ο ΥΠΟΙΚ πρέπει να λέγεται Στουρνάρας Για τα επόμενα 10 χρόνια ο Μπουμπούκος πρέπει να λέγεται Καθυστερημένος Τηλεσούργελος.

Φωτογραφία: Παναγιώτης Τζαμάρος/FosPhotos
«Για τα επόμενα δέκα χρόνια υποχρεωτικά ο υπουργός Οικονομικών πρέπει να λέγεται Γιάννης Στουρνάρας», δηλώνει ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στην εφημερίδα «Real News». Δεν παραλείπει, βέβαια, να αναφερθεί σε «ακραίες φωνές» στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ.
Ως παράδειγμα φέρνει δηλώσεις στελέχων του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι έχουν αντιασφιαξυγόνες μάσκες, ρόπαλα κ.α, αλλά και τις δηλώσεις του βουλευτή Στ. Παναγούλη περί λιντσαρίσματος πολιτικών.
Ερωτηθείς αν θεωρεί πως είναι το ίδιο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ να συνομιλεί στην υπόθεση των Σκουριών, με τις εγκληματικές πράξεις της Χρυσής Αυγής, ο κ. Γεωργιάδης απαντά:
«Αν υπάρχει συνομιλία και βουλευτού της ΝΔ που να λέει 'πηγαίνετε, κάψτε και πιάστε τους ανθρώπους', προφανώς πρέπει να συλληφθεί. Η βία δεν έχει χρώμα. Αδελφός μου να είναι, πρέπει να μπει φυλακή. Έτσι λειτουργούν οι δημοκρατίες».


tvxs.gr/
The Bloopers Team (web radio)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου