Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2013

Υπάρχει… δικαιοσύνη; Τέτοιο ...ξεβράκωμα δεν έχει ματαξαναγίνει.
Εδώ συντελείται έγκλημα και πρέπει να επέμβει η δικαιοσύνη εάν υπάρχει και να συλλάβει αυτούς που "χαρίζουν" την περιουσία του Ελληνικού λαού.
Οι άνθρωποι έχουν βαλθεί να ξεπουλήσουν τα πάντα και μάλιστα τα χαρίζουν !!!
Πούλησαν 145 εκατ. ευρώ τα υπουργεία
Παιδείας, Υγείας, Δικαιοσύνης και τη ΓΑΔΑ και θα τα νοικιάζουμε προς 14 εκατ. το χρόνο για 20 χρόνια.

Ερώτηση αφελούς Έλληνα. Γιατί τα πουλάμε αφού τα λεφτά που θα πάρουμε θα τα επιστρέψουμε πίσω πολλαπλάσια και δεν θα έχουμε και τα ακίνητα.


Η Eurobank Properties παίρνει από το ΤΑΙΠΕΔ 14 ακίνητα δίνοντας 145,81 εκατ. ευρώ με τη συμφωνία πως θα τα νοικιάζει στο Δημόσιο αντί 14 εκατ. ευρώ το χρόνο.
Τη Eurobank Properties επέλεξε το ΤΑΙΠΕΔ για την απόκτηση χαρτοφυλακίου 14 ακινήτων τα οποία θα εκμισθωθούν στο Ελληνικό Δημόσιο για 20 χρόνια.
Τα κυριότερα ακίνητα είναι:

- Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, σε ακίνητο επί της οδού Αν. Παπανδρέου 37 στο Μαρούσι.

- Το Υπουργείο Υγείας, επί της Λεωφόρου Κηφισίας 39 στο Μαρούσι.

- Το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, επί της Λεωφόρου Μεσογείων 96 στο Γουδί.

- Την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας 173 στην Αθήνα, ενώ τα υπόλοιπα ακίνητα βρίσκονται σε κεντρικές τοποθεσίες της Αθήνας και της περιφέρειας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το οικονομικό αντάλλαγμα που θα καταβληθεί από την Eurobank Properties ανέρχεται σε 145,81 εκατ. ευρώ, ενώ τα ετήσια έσοδα από μισθώματα θα υπερβαίνουν τα 14 εκατ. ευρώ, ετησίως αναπροσαρμοζόμενα.

Η ολοκλήρωση της συναλλαγής αναμένεται στο τέλος του 2013.Όλα στο Λάτση. Στην Eurobank Properties και στην Εθνική Πανγαία πέρασαν φιλέτα ακίνητα από το ΤΑΙΠΕΔ, όπως το  Υπουργείο Παιδείας,  Υπουργείο Υγείας, Υπουργείο Δικαιοσύνης, την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής κ.τ.λ. Λάτσης στην Properties, Λάτσης στην Πανγαία. Πλήρωσε κοροιδάρα την ανακεφαλαιοποιήση της Εθνικής. Με τα δικά σου λεφτά ( και των παιδιών σου, εγγονιών σου και πάει λέγοντας) πήρε η θυγατρική τα φιλέτα. Τα κέρδη θα πάνε στο Λάτση.
 Ιχνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου