Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2013

Ο Σαμαράς είναι ψεύτης δεν έχει μπέσα..

Ο Γιώργαρος άμα δεν…ρίξει την…διαφημιστική ρουκέτα θα σκάσει.Επιστρέφει δριμύτερος στα τηλεοπτικά πλατό ο Γιώργος Καρατζαφέρης και η εμφάνισή του πριν από λίγο στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου ήταν ... χαρακτηριστική των προθέσεών του. ” Ο Σαμαράς είναι ψεύτης δεν έχει μπέσα.. Μου έλεγε Γιώργο σου χρωστά πολλά, σε όλη μου τη ζωή δεν θα  ξεχάσω ποτέ  την βοήθεια που μου έδωσες. Και τώρα με βρίζει. Στη συνάντηση των αρχηγών μου είπε να βγω έξω και να πω στις τηλεοράσεις ότι ο Σαμαράς αγωνίζεται για τις συντάξεις και πράγματι το έκανα. Και μόλις πήγε ο Σαμαράς στη Συγγρού στις δικές του δηλώσεις δεν είπε τίποτα. Με πήρε μετά τηλέφωνο και μου είπε. Συγνώμη Γιώργο το ξέχασα. Δεν έχει μπέσα ο άνθρωπος.”
Για τον Βενιζέλο είπε ότι ’”Έχουμε την ίδια νοητική διαδρομή με τον Βαγγέλη. Εμείς καταλαβαινόμαστε με τα μάτια οι άλλοι ήθελαν χρόνο για να κατανοήσουν“. Χαράς Ευαγγέλια για τον Μπένυ

Η επιστροφή του όμως είχε απ’ όλα. Μέχρι και ρομαντικές και αγρίως ροζ ατάκες από τον Πρόεδρο προς την όμορφη Πόπη Τσαπανίδου, την οποία άφησε ... άφωνη με την απίστευτη ατάκα του! 

Προς το τέλος της συνέντευξης η δημοσιογράφος ευχαρίστησε τον Γιώργο Καρατζαφέρη και του ζήτησε συγνώμη καθώς ο χρόνος της ήταν περιορισμένος λόγω της επικαιρότητας. Και φυσικά ο πρόεδρος ... απάντησε: Μην στεναχωριέσαι Πόπη μου ... Μαζί σου και το λίγο …είναι πολύ»! 

Τα είπε όλα ο Πρόεδρος! 
Ιχνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου