Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2013

Μαζεύουν τρόφιμα και ρούχα για τη μητέρα του Γιάννη Στουρνάρα που τα βγάζει πέρα δύσκολα
Δέμα με τρόφιμα και ρούχα ετοιμάζει ομάδα Ηρακλειωτών με παραλήπτρια την μητέρα του Υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, η οποία σύμφωνα με δήλωση του γιου της… ζει με 500 ευρώ το μήνα.

Ακούγοντας τον κ. Στουρνάρα να μιλάει για το πενιχρό εισόδημα της μητέρας του σε τηλεοπτική εκπομπή στο Star οι συμπολίτες μας που ανήκουν σε διάφορες επαγγελματικές ομάδες (έμποροι, δικηγόροι, βιοτέχνες κτλ) αποφάσισαν να επιστρατεύσουν όσο χιούμορ διαθέτουν και να ετοιμάσουν ένα δέμα για να στηρίξουν την μητέρα του υπουργού.

Ήδη, όπως είπαν -μιλώντας στο Ράδιο Κρήτη από όπου απηύθυναν έκκληση και σε άλλους Ηρακλειώτες να στηρίξουν αυτή τους την πρωτοβουλία- έχουν μαζέψει τα πρώτα υλικά αγαθά (ρύζι, μακαρόνια) ακόμα και ένα παλτό μεταχειρισμένο για το δύσκολο χειμώνα που έρχεται.

Την Παρασκευή θα αποστείλουν το δέμα στο Υπουργείο Οικονομικών και μαζί του μια επιστολή όπου θα περιγράφουν τις δικές τους δυσκολίες να τα βγάλουν πέρα με τους φόρους και λοιπές επιβαρύνσεις που συχνά πυκνά αποφασίζει ο κ. Στουρνάρας.

irakliolive.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου