Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου 2013

Δικαστές: «Αφήστε μας να κάνουμε τη δουλειά μας».

.. Kαλό θα ήταν -πριν απευθύνετε εκκλήσεις- να σταματήσετε ΑΜΕΣΑ να δαγκώνετε σαν οχιές τους ξυπόλητους και τους αδύνατους... να μην είστε τυφλοί όταν παραβιάζεται το Σύνταγμα, αυτοκτονούν συμπολίτες μας, εκδίδεται κατασχέσεις υπέρ τραπεζιτών, σιωπάτε μπροστά στα παιδιά που λιμοκτονούν στα εναπομείναντα Σχολεία, στους αρρώστους που πεθαίνουν μπροστα στα κλειστά Νοσοκομεία

Και τέλος πάντων... ασχοληθείτε με το σκάνδαλο της ΕΛΣΤΑΤ, τα CDS, τις μίζες της Siemens... αυτούς που παραβιάζουν συνταγματικά δικαιώματα των πολιτών και κλείνουν Νοσοκομεία και Σχολεία, τα παράνομα Χαράτσια και την ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ!
Εσείς, βασικά δικάζεται φτωχούς και επιδικάζεται χρήματα στις τράπεζες που χρηματοδοτήθηκαν με χρήματα που επιβαρύνθηκε ο ελληνικός λαός.
Ενώ ο ελληνικός λαός υποφέρει, ορισμένοι θέλουν...
ασυλία!
Καμία ασυλία για κανέναν!
Οι δικαστές με τις αποφάσεις τους, οι Έφοροι με απειλές και κατασχέσεις, οι υπάλληλοι της ΔΕΗ που κόβουν το ηλεκτρικό, οι υπάλληλοι της ΔΕΗ, τα ανθρωπόμορφα κτήνη των ΜΑΤ που σπέρνουν τα καρκινογόνα χημικά... έχουν τις ίδιες και περισσότερες ευθύνες από τους γερμανοτσολιάδες της ακροδεξιάς κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ!
 
 
Sibilla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου