Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου 2013

Ρακί και κανένα κομμάτι οφτό θα υπάρχει;
Γιατί χωρίς αυτά δεν γίνετε διαδήλωση. Προσέξτε σύντεκνοι μην φαγωθούν τα …στιβάνια, γιατί είναι τώρα ακριβά. Μερικοί έχουν πολύ πλάκα. Αυτοί που κάνουν τεμενάδες στον Φουχτελ όταν έρχεται ..γκρινιάζουν .   

Συγκέντρωση στην Αντιπεριφέρεια Χανίων διοργανώνει την Τρίτη 15 Οκτώβρη, στις 11 το πρωί, η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων του νομού Χανίων ενάντια στη φορολόγηση των αγροτεμαχίων που προωθεί η συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ και επιβάλλει ένα ακόμα μόνιμο χαράτσι στο συνεχώς μειούμενο αγροτικό και κτηνοτροφικό εισόδημα.


Σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι το χαράτσι αυτό «σε συνάρτηση με τη νέα ΚΑΠ που μειώνει δραματικά τις επιδοτήσεις ειδικά στους μικρούς και μεσαίους αγρότες, την άγρια φορολόγηση από το πρώτο ευρώ με 13% που θα ισχύσει από 1-1-2014 με το κράτημα των λογιστικών βιβλίων, τις εξευτελιστικές τιμές, τα απλήρωτα αγροτικά προϊόντα από τους εμποροβιομήχανους, τη συνεχή αύξηση του κόστους παραγωγής, προς όφελος των μεγάλων μονοπωλίων, μέσων και εφοδίων, θα οδηγήσει χιλιάδες φτωχούς αγροτοκτηνοτρόφους στο ξεκλήρισμα».

Η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων νομού Χανίων εκφράζει την έντονη αντίθεσή της στο χαράτσι φορολόγησης της γης και απαιτεί την απόσυρσή του.

Διεκδικεί:

Αφορολόγητο όριο 40.000 ευρώ για το ζευγάρι και επιπλέον 5.000 ευρώ για κάθε παιδί, αφορολόγητη πρώτη κατοικία ως 120 τ.μ., φορολόγηση των εφοπλιστών, βιομηχάνων, μεγαλεμπόρων με 45%, κατάργηση όλων των φοροαπαλλαγών που έχουν.ixnos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου