Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2013

Δεν αφήνεις τις πολιτικές μαλακίες ρε ΟΛΓΑ;
Μπορείς να μας πεις ρε πολιτική σαβούρα σε ποια εταιρία έχετε δώσει την έκδοση βίζας και που πάνε τα εκατομμύρια που εισπράττει; Και μην μας πεις ότι δεν ξέρεις πως πληρώνουν αντίτιμο σε ιδρωτική εταιρία που στεγάζεται σε διπλανό από την πρεσβεία κτήριο για να πάρουν βίζα οι Ρώσοι.
Την προώθηση του θρησκευτικού τουρισμού στην Ελλάδα και την απλοποίηση των διαδικασιών για την έκδοση βίζας έθεσαν επί τάπητος η Ολγα Κεφαλογιάννη και η υφυπουργός Πολιτισμού της Ρωσίας, Αλα Μανίλοβα.
Στη συνάντησή τους στη Μόσχα αποφασίστηκε η άμεση υπογραφή συμφωνίας ανάμεσα στις δύο χώρες για ζητήματα τουριστικής πολιτικής. Συζήτησαν για την προώθηση του θρησκευτικού τουρισμού και ειδικότερα του προσκυνηματικού στην Ελλάδα, με δεδομένο το αυξημένο ενδιαφέρον των Ρώσων επισκεπτών στη χώρα.
Από σήμερα ξεκινάμε την προετοιμασία για την υπογραφή συμφωνίας που θα ενδυναμώσει περαιτέρω τις σχέσεις μας», δήλωσε μεταξύ άλλων η κ. Κεφαλογιάννη.
Παράλληλα εξετάστηκε το θέμα της επιτάχυνσης των διαδικασιών χορήγησης τουριστικών θεωρήσεων, με την υπουργό να δεσμεύεται για την ανάληψη των απαραίτητων πρωτοβουλιών για την περαιτέρω διευκόλυνση χορήγησης βίζας σε Ρώσους.
Η έκδοση βίζας αποτελεί βασικό παράγοντα για την ανάπτυξη της τουριστικής κίνησης, τόσο στη βόρεια όσο και τη νησιωτική Ελλάδα, πόλο έλξης για τους Ρώσους τουρίστες. 
 
 
 
 
 
 
Ixnos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου