Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2013

Χαριστική παραχώρηση στον πρασινορουφιάνο του Mega Ιορδάνη Χασαπόπουλο προς 758 ευρώ το χρόνο.
Το ρεπορτάζ που έχει κάνει για την αγοροπωλησία (!) δημόσιας γης που έκανε ο γνωστός δημοσιογράφος Χασαπόπουλος τσακίζει κόκκαλα . Η εφημερίδα ισχυρίζεται ότι ο δημοσιογράφος υπέγραψε σκανδαλώδη συμφωνία, η οποία θυμίζει την περίπτωση του Βατοπεδίου. Αγόρασε φιλέτο 25 στρεμμάτων στην Ξάνθη και η συμφωνία αγοράς είναι να πληρώνει μόλις 758 ευρώ το χρόνο. Τι θα κάνει τόσα στρέμματα ο Ιορδάνης- Θα κυνηγάει φασιανούς; Η εφημερίδα συνεχίζει λέγοντας ότι αυτή η υπόθεση εκτός του ότι θυμίζει το Βατοπέδι θα πρέπει να διευκρινιστεί πως εμπλέκονται στην υπόθεση και οι στενοί συνεργάτες του Γιώργου Παπανδρέου, Γιώργος Πεταλωτής και Σωκράτης Ξυνίδης.

 Εμείς ανατρέξαμε και βρήκαμε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ την συγκεκριμένη απόφαση (ΕΔΩ) την οποία μπορείτε να διαβάσετε με κάθε λεπτομέρεια ..μερικά αποσπάσματα βάζουμε πιο κάτω. Να σημειώσουμε ότι αν διαιρέσει κάποιος το 30 με το 12 Θα βρει 2,5 Τόσο κοστίζει στον κύριο Χασαπόπουλο το στρέμμα μηνιαίως .2,5 ευρώ ! κάτι περισσότερο από ένα κουλούρι ...και του δίνουν και δυνατότητα παράτασης !!

1. Η διάρκεια της παραχώρησης της χρήσης του ακινήτου ορίζεται σε είκοσι πέντε (25) έτη και αρχίζει από την 06-08-2013 , με δυνατότητα παράτασης με ανώτατο όριο τα δέκα (10) έτη Το πρωτόκολλο παράδοσης παραλαβής θα γίνει μεταξύ υπαλλήλου του τμήματος Τοπογραφίας, Εποικισμού και Αναδασμού της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Ξάνθης και της εταιρείας “ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΧΑΣΑΠΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ”.

2. Το ετήσιο τίμημα του παραχωρούμενου προς χρήση ακινήτου ορίζεται συνολικά σε επτακόσια πενήντα οχτώ Ευρώ (758,00€)κατ’ έτος αναπροσαρμοζόμενο ανά μισθωτικό έτος κατά ποσοστό πέντε τοις εκατό (5 %) επί του καταβαλλόμενου τιμήματος ,μετά την παρέλευση διετίας από την ημερομηνία παραχώρησης της χρήσης.


Για να δούμε το κράτος δικαίου....λειτουργεί η δουλεύει μόνο για το λαό...και όχι τους κολλητούς, «προοδευτικούς»
 
 
 
Ixnos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου