Δευτέρα, 4 Νοεμβρίου 2013

Απ' τους ταγματασφαλίτες στους χρυσαυγίτες

«Τα τάγματα ασφαλείας ήταν μια εθνική οργάνωση η οποία πολέμησε τον κομμουνισμό. Τα τάγματα ασφαλείας ς ιδρύθηκαν όταν η Γερμανία είχε χάσει ήδη τον πόλεμο. Όταν ο Βελουχιώτης έσφαζε τους Ελληνες πατριώτες  και ήταν (οι ταγματασφαλίτες) εθνικοί αγωνιστές».
Ν. Μιχαλολιάκος.

Να προσπεράσουμε εδώ τα καραμπινάτα ψέματα που λέει ο προφυλακισμένος φυρερίσκος (Τα τάγματα ασφαλείας ιδρύθηκαν  στις 18/06/1943, από τις κατοχικές αρχές και την κυβέρνηση Κουϊσλιγκ Ιωάννη Ράλλη για την καταπολέμηση του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ, και  η Γερμανία δεν είχε χάσει ακόμα τον πόλεμο.
Εδώ μια σχετική ανάρτηση για τις θηριωδίες που διέπραξαν αυτά τα καθάρματα ενάντια στους αγωνιστές της Εθνικής αντίστασης αλλά και στον απλό λαό,). Κρατάμε τον θαυμασμό που δείχνει ο Μιχαλολιάκος στους ταγματασφαλίτες.

Ολοι οι ταγματασφαλίτες  (δεν γνωρίζουμε τον ακριβή αριθμό τους. Ιστορικές μελέτες κάνουν αναφορά για πάνω από 25.000 άτομα) συμμετείχαν σε εγκλήματα; Με την έννοια αν δολοφονούσαν, έκλεβαν, βίαζαν κλπ, πιθανόν όχι. Εγκληματούσαν όμως συνεργαζόμενοι με τον κατακτητή και πολεμώντας τους αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης.


Εγκληματική οργάνωση χαρακτηρίζεται και η Χρυσή Αυγή και μάλιστα στο κατηγορητήριο που αντιμετωπίζουν, οι προφυλακισμένοι Μιχαλολιάκος, Κασιδιάρης, Λαγός Παναγιώταρος και Μίχος τους αποδίδεται ότι υπό την ιδιότητα των μελών της στενής ηγετικής ομάδας της Χ.Α διηύθυναν την εγκληματική της δραστηριότητα «παρέχοντας διαταγές, οδηγίες και εντολής προς τα μέλη της οργάνωσης».
Μιας οργάνωσης της οποίας μέλη της βαρύνονται σύμφωνα με το κατηγορητήριο για ανθρωποκτονίες εκ προθέσεων, απόπειρες ανθρωποκτονιών, ληστείες  εκρήξεις, βαριές σκοπούμενες σωματικές βλάβες, εκβιασμούς κλπ.

Και τα εγκλήματα της ναζιστικής συμμορίας του Μιχαλολιάκου δεν ξεπλένονται όση προσπάθεια και να κάνουν κάποιοι δημοσιοκάφροι με αφορμή την δολοφονία των δυο χρυσαυγιτών.

Ταγματασφαλίτες και χρυσαυγίτες βγήκαν απ’ την μήτρα του φασισμού-ναζισμού και μόνο το λαϊκό μαζικό κίνημα μπορεί να τους αντιμετωπίσει.  
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου