Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2013

Να μην ξεχνάμε... οι γερμανοτσολιάδες είχαν κι έχουν καθοδηγητή τον Γκέμπελς!

Eγώ πούλησα την Ελλάδα... κωλώνουν ωρέ οι πατριώτες;

«Μπορώ να πουλήσω ακόμα και πατάτες» Επανέρχεται ο βουλευτής της ΝΔ Ιορδάνης Τζαμτζής, ο οποίος μονοπώλησε το πολιτικό ενδιαφέρον με τις δηλώσεις του περί βουλευτών που «ξεραίνουν το σκατό τους».
«Κάνω παρέα με πολίτες που έχουν πρόβλημα. Ξέρω ότι αυτοί πρώτοι κάνουν το σκατό τους παξιμάδι. Είμαι μια φράση καθ' υπερβολή, γιατί ξέρω βουλευτές που είναι καταχρεωμένοι. Αναφέρω χαρακτηριστικά τον...
Ευάγγελο Πολύζο» δηλώνει ο Ιορδάνης Τζαμτζής σε συνέντευξη του στη «Real Νews», ενώ παράλληλα ζητά να αναρτηθούν τα πόθεν έσχες όλων των βουλευτών προκειμένου να διαπιστωθεί ο βαθμός πλουτισμού του καθενός.
«Λεφτά εγώ από την πολιτική δεν έχω κάνει. Δεν δέχομαι κουβέντα, γιατί πλούτισα, δεν άρπαξα, δεν έκλεψα» επισημαίνει ο βουλευτής της ΝΔ, ο οποίος αναφέρθηκε και στο παρελθόν του σημειώνοντας ότι σε ηλικία δέκα χρόνων έμεινε ορφανός και άρχισε να δουλεύει στο τρακτέρ, ενώ όταν ήταν φοιτητής πήγαινε ο ίδιος την πραμάτεια του στη λαχαναγορά. Ωστόσο, όπως υποστηρίζει ο ίδιος, δεν φοβάται τη δουλειά και δηλώνει πως μπορεί να πουλήσει ακόμη και πατάτες. 
 
 
 
zougla.gr/Sibilla
μονταζ teosagapo7.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου